3 motive majore pentru care ar trebui sa contractezi o agentie SEO

3 motive majore pentru care ar trebui sa contractezi o agentie SEO

Chiar daca ai un departament de marketing sau SEO in-house, majoritatea persoanelor cu experienta in domeniu iti vor spune ca ar fi mult mai bine sa apelezi la o agentie SEO, in special daca afacerea ta a crescut exponential in ultimele luni.

Acest lucru se datoreaza, in primul rand, faptului ca doar o astfel de agentie va putea scala in mod corespunzator eforturile ce tin de SEO si va putea garanta dezvoltarea continua a afacerii tale. De altfel, un departament din 1-2 persoane care se ocupa de SEO nu va putea face acest lucru.

Totusi, acesta nu este singurul motiv. Iata alte trei motive pentru care ar trebui sa apelezi la o astfel de agentie!

Economisesti timp si bani!

Sunt sanse mari sa semnezi un contract cu o agentie SEO, pentru aceleasi sarcini, cu o valoare mai mica decat plata totala a echipei tale in-house. Evident, acest lucru nu inseamna sa concediezi expertii tai. In schimb, ai putea sa le faci acestora treaba mai usoara – sa se ocupe doar de anumite sarcini, cu o importanta crescuta.

Restul sarcinilor – de dimensiuni mari si care necesita o coordonare mai buna – pot fi lasate pe mana agentiei SEO si a echipei din spatele acesteia.

Astfel, poti ajunge sa economisesti atat timp, cat si bani, in timp ce beneficiezi de servicii de calitate. Desigur, economiile sunt posibile si datorita faptului ca vei avea castiguri mai mari.

Ai parte de experienta pe bune!

Dupa cum s-ar spune, colaborarea cu o agentie SEO inseamna o experienta pe bune alaturi de lucrurile care definesc SEO. O echipa in-house sau chiar un freelancer nu se va ocupa de toate lucrurile de care se poate ocupa echipa unei agentii – acelasi lucru se aplica si la capitolul calitate.

Echipa unei agentii iti poate analiza competitia, poate monitoriza in permanenta website-ul tau, poate implementa modificari pentru a fi la curent cu cel mai recent update al algoritmului Google, iti ofera consultanta si sfaturi privind problemele pe care le intampini si in cele din urma, foloseste tehnologii de ultima ora pentru a implementa strategii SEO.

Pe scurt, experienta este garantata!

O agentie SEO inseamna siguranta pentru afacerea ta!

In cazul unei echipe in-house, aceasta va experimenta lucruri, de cele mai multe ori, cand vine vorba de strategii SEO. O echipa de experti, afiliata cu o agentie, nu isi permite astfel de lucruri. Desigur, acestia vor testa actiuni si metode noi pentru a vedea care este cea mai performanta solutie personalizata, insa nu vor face niciodata experimente la nivel de strategie.

Totodata, o astfel de agentie ia in calcul mai multe aspecte ale afacerii tale, precum brand awareness si identitatea brandului tau, printre altele.

Ce inseamna o agentie SEO?

Chiar daca se ocupa doar de SEO, o echipa de profesionisti influenteaza mult mai multe parti ale afacerii tale. O astfel de agentie te poate aduce pe prima pagina, pentru ca mai apoi utilizatorii sa iti recunoasca brand-ul online fara a fi nevoiti sa il caute pe Google.

Desigur, pentru ca acest lucru sa se intample cat mai rapid, ai nevoie de o agentie de top cu servicii complete. Din fericire, o agentie de acest tip care are portile mereu deschise pentru noi clienti si noi afaceri este The Markers – contacteaza-i acum pentru un audit gratuit al performantei site-ului tau!