4 masuri de securitate la locul de munca – cum te ajuta o firma de paza sa le aplici

4 masuri de securitate la locul de munca – cum te ajuta o firma de paza sa le aplici

Securitatea conteaza intotdeauna, mai ales cand este vorba despre locul de munca. Cea mai buna metoda de a crea un mediu sigur pentru angajatii, clientii, aparatura si datele firmei tale este colaborarea cu o firma de paza. Aceasta ofera servicii complete de supraveghere fizica (prin agenti de paza), video (prin camere de filmat), dar si cibernetica (prin intermediul specialistilor IT).

Citeste in continuare pentru a afla cateva dintre sfaturile care ar putea ajuta ca firma ta sa fie protejata de amenintari!

Acces securizat

Un punct de securitate inainte de intrarea in zona de lucru nu este niciodata o idee rea. Incepe simplu, prin a implementa un punct de acces prin care se trece pe baza unui cod sau card de acces.

Daca firma ta este de mari dimensiuni, un punct de acces la care sa se afle si un agent de securitate sporeste nivelul sigurantei. O firma de paza poate fi sprijinul tau in implementarea punctului de securitate.

Monteaza sisteme de supraveghere video si alarme

Piata camerelor de securitate si alarme este diversificata, asa ca gasirea unui sistem de paza bun, care sa se potriveasca si bugetului tau, nu ar trebui sa iti faca probleme.

Camerele de supraveghere trebuie montate in asa fel incat sa fie vizibile, iar raza lor de acoperire sa inregistreze cele mai importante puncte, cum sunt intrarile si sertarul cu bani. De asemenea, este indicata folosirea unor autocolante pe ferestre, care sa indice prezenta alarmelor si camerelor de supraveghere.

O firma de paza care ofera servicii de instalare a echipamentelor de supraveghere este solutia ideala, deoarece stie cum sa monteze astfel de sisteme, astfel incat sa fie vizibile, dar si sa acopere punctele vulnerabile ale afacerii tale. Instalarea unui sistem de securitate face ca firma ta sa fie mai putin atractiva pentru hoti.

Pune accent pe o iluminare corecta

Cele mai multe spargeri au loc pe timpul noptii, la adapostul intunericului. Una din cele mai bune metode de a preveni infractiunile este sa fii proactiv. Instaleaza lumini in toate zonele vulnerabile ale cladirii. Daca vrei sa reduci consumul de energie electrica foloseste lumini cu senzori, ce se aprind cand detecteaza miscare.

O firma de paza iti poate analiza cladirea in care firma ta isi desfasoara activitate pentru a descoperi toate punctele vulnerabile in fata hotilor.

Eticheteaza aparatura electronica

Urmareste indeaproape toate echipamentele din birou etichetandu-le cu insemne speciale, precum sigla companiei si un numar unic de inventariere. Pe baza inventarierii vei avea o imagine clara asupra celor mai importante lucruri din birou, ceea ce va spori semnificativ securitatea locului de munca.

Pune in aplicare sfaturile de mai sus si nu lasa siguranta ta si a angajatilor tai in mana sortii. Asigura-te ca locul de munca este un loc in care siguranta sa fie ultima problema.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum iti poti securiza biroul, ia legatura cu New Mao Protect, o firma de paza specializata in servicii de protectie si instalare a sistemelor de siguranta.

Profesionalismul personalului, interventiile prompte in caz de nevoie, precum si tehnologia utilizata pentru supravegherea obiectivelor sunt cateva din atuurile ce caracterizeaza firma de paza Mao Protect.