5 motive pentru a apela la livrări speciale pentru petreceri prin OKFlora

5 motive pentru a apela la livrări speciale pentru petreceri prin OKFlora

Când planifici un eveniment important, florile proaspete sunt întotdeauna pe lista de cumpărături. Acestea reprezintă un decor frumos și simplu, care conectează interiorul și exteriorul într-un mod cald și primitor. Iată 5 motive pentru care ar trebui să alegei flori proaspete pentru viitorul tău eveniment:
1. Florile proaspete contribuie la crearea unei atmosfere unice

Florile proaspete sunt un mod minunat de a îți decora spațiul pentru evenimente și petreceri. Fac ca locația ta să pară mai elegantă și în plus, florile sunt cele care ajută la valorificarea întregului spațiu. Folosirea florilor de sezon poate aduce prospețimea naturii în orice spațiu interior și poate face ca atmosfera să fie mai energică și mai plină de viață. Totodată, atunci când alegi din oferta de Crăciun OkFlora vei obține cele mai interesante aranjamente cu exemplare perfecte de flori.

2. Florile îmbunătățesc starea de spirit

Florile aduc fericire și veselie și nu e de mirare că sunt prezente la orice eveniment important – de la zile de naștere și aniversări, la cereri in căsătorie și nașteri. Florile sunt un simbol al pozitivității. Acestea ne fac să ne simțim mai bine și sunt o soluție dovedită pentru ameliorarea stresului. Acestea pot declanșa, de asemenea, amintiri despre perioadele speciale ale anului, care ne sunt dragi sau despre evenimente importante.

3. Florile cresc productivitatea

Studiile au arătat că birourile cu flori și plante cresc productivitatea creierului și creativitatea angajaților. De asemenea, dacă ai flori proaspete la conferința sau atelierul tău, ele vor crește prezența și atenția. Deci florile sunt potrivite inclusiv pentru petrecerile corporate.

4. Florile arată invitaților efortul depus pentru petrecere

Nu există o modalitate mai bună de a-ți întâmpina oaspeții la eveniment decât să ai flori proaspete pe toate mesele. Cele mai importante companii care organizează evenimente știu acest lucru, iar unele dintre cele mai elegante și opulente aranjamente florale pot fi găsite în holurile celor mai luxoase hoteluri din lume. Multe dintre aceste hoteluri au o florărie proprie, doar pentru că ȘTIU cât de importante sunt florile proaspete și modul în care acestea fac oaspeții să se simtă spciali.

5. Mirosul de flori / plante proaspete este terapeutic

Am auzit de aromoterapie – utilizarea parfumurilor naturale pentru vindecare, regenerarea corpului sau a minții. Exemple ar fi spa-ul cu petale de flori, masajul cu uleiuri esențiale naturale și multe altele. Florile și plantele îmbunătățesc puterea noastră psihologică, creierul și bunăstarea fizică în cel mai natural mod. Astăzi, mai mulți oameni își îndreaptă atenția asupra modului de viață alternativ, fără toxine, iar prezența florilor și a plantelor depășește cu mult rolul lor de decor.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care florile sunt nelipsite de la evenimente. In plus, atunci când apelezi la o florărie așa cum este OkFlora te asiguri că vei impresiona toți invitații cu cele mai frumoase buchete de flori disponibile, deoarece fiecare floare din aranjament este special selectată pentru a oferi o imagine generală perfectă și un aranjament elegant și armonios.