5 motive pentru care o usa metalica exterior este alegerea ideala pentru casa ta

5 motive pentru care o usa metalica exterior este alegerea ideala pentru casa ta

 

Usa de exterior este unul dintre cele mai importante elemente ale fatadei casei tale. Chiar daca unii oameni nu dau mare importanta acestui element, el poate schimba complet aspectul casei tale. Evident, aici nu este vorba despre a lasa o impresie buna asupra oaspetilor tai, ci de a te asigura ca locul pe care il numesti casa are un aspect placut pentru tine – un aspect care sa te intampine atunci cand te intorci acasa.

Asadar, iata 5 motive pentru care ar trebui sa alegi o usa metalica exterior pentru casa ta!

Este extrem de sigura

Pe langa aspect, nu trebuie sa uiti de securitatea pe care ti-o ofera o usa. Usile din sticla sau plexiglas, mai nou, desi pot prezenta design-uri destul de placute vizual, nu sunt foarte sigure. Desigur, trebuie sa iei in calcul mai mult decat infractorii.

De exemplu, o usa de sticla poate avea dificultati in a tine vantul sau alte intemperii la distanta. Apoi, daca sticla nu este securitaza corespunzator, usa nu va fi izolata acustic.

Este usor de intretinut

O usa metalica exterior nu prea are nevoie de mentenanta in mod regulat. Aceasta nu trebuie tratata, precum usile din lemn masiv si nu trebuie spalata prea des, precum cele din sticla sau din materiale similare.

Cand vine vorba de metal, este de ajuns sa il stergi cu un prosop umed – si atat!

Este extrem de durabila

Niciodata nu poti fi prea atent. Exista situatii cand, neintentionat, reusesti sa spargi un geam, sa dai peste o vaza si asa mai departe. Cand aduci acasa o noua piesa de mobilier sau o cutie mai voluminoasa (si mai grea) exista riscul de a-ti lovi usa. Ce se intampla atunci?

Ei bine, in cazul unei usi de lemn, vei lasa cu siguranta un semn pe aceasta – semn care nu va disparea prea usor. In schimb, o usa metalica exterior nu numai ca este durabila, dar loviturile de pe suprafata acesteia pot fi reparate destul de usor.

Este izolata acustic

Dupa cum a fost mentionat, o astfel de usa este izolata din punct de vedere acustic. Acest lucru tine la distanta orice sunet cu sursa in exteriorul casei tale – masini, masini de mare tonaj, intemperii, strigate si asa mai departe.

In cazul unui hol de intrare mare sau de tip open-space care se deschide in living room, zgomotele se vor propaga mult mai usor in intreaga casa. Din moment ce nu ai cum sa renunti la arhitectura casei, mai bine apelezi la o usa metalica exterior pentru izolare acustica.

Poate fi personalizata

In cele din urma, o astfel de usa nu este mai prejos de usile din lemn sau sticla – acestea din urma prezentand posibilitati de personalizare crescute. Pe scurt, o usa metalica poate avea, in teorie, orice culoare vrei tu.

Apoi, usile metalice stau bine si la capitolul design – ai o gama extrem de variata de modele la dispozitie, printre care si modele ce prezinta sticla securizata in anumite portiuni ale usii.

Daca te-ai decis ca o usa metalica exterior este intr-adevar tipul de usa de care ai nevoie, atunci viziteaza acum magazinul online Maco.ro – acesta fiind primul producator roman de usi de inalta securitate care iti pune la dispozitie o oferta diversa de usi metalice, atat pentru interior, cat si pentru exterior.