Agentia imobiliara care conduce persoanele interesate la apartamentele de lux cu jacuzzi

Agentia imobiliara care conduce persoanele interesate la apartamentele de lux cu jacuzzi

Confortul este cautat cu atentie cand familia alege hotelul la care se va caza in concediu, fiindca o camera care arata perfect, bine mobilata si o baie spatioasa, cu incalzire in pardoseala si cu jacuzzi se dovedesc pe placul tuturor.

Apartamentele vechi si simple din blocurile cenusii de trista amintire nu mai sunt de actualitate.

Exista apartamente de vanzare Bucuresti care arata ca in fotografiile de pe revistele de arhitectura si de design interior, iar bucurestenii care au acces la aceste case de lux sunt in culmea fericirii.

Toate casele sunt scumpe si daca pentru cumpararea lor oamenii se indatoreaza zeci de ani, cel putin sa fie siguri ca vor avea confort de cinci-sapte stele acasa. Evident ca o locuinta de lux este bine sa fie amplasata intr-o zona de lux. Prin ce se caracterizeaza ea?

  1. Este departe de centrul orasului si totusi atat de aproape prin mijloacele de transport diverse si numeroase care o leaga de kilometrul 0.
  2. In apropiere sunt paduri si lacuri care au capacitatea de a reduce semnificativ poluarea de orice tip, chiar si pe cea fonica, in plus, copiii pot fi scosi in parc, unde fac miscare si se distreaza pe cinste. In parc se poate alerga, pe lac se pot face plimbari cu vaporul si cu barca, exista fel si fel de masinute, de trenulete cu care micutii se pot plimba. De asemenea, copiii au posibilitatea sa primeasca: vata de zahar, sucuri naturale de portocale si inghetata proaspata pe timpul verii.
  3. Piata se poate face repede si cu eforturi minime si lumea va fi pe deplin multumita.
  4. In zona exista Gradina Zoologica si mai multe muzee importante, pe care copiii le pot vizita si in acest mod isi formeaza cultura generala.

Pe site-ul agentiei care pune la dispozitie romanilor apartamente de vanzare Baneasa se gasesc aceste locuinte de lux capabile sa ofere securitate deplina locatarilor pentru ca sunt dotate cu: usi metalice sigure care se pot incuia, geamuri care nu pot fi deschise sau fortate din afara, sisteme de monitorizare.

Ele sunt concepute cu un numar suficient de bai, astfel incat nici un membru al familiei nu are de suferit si li se va oferi confort maxim si celor care vin in vizita.

Camerele sunt spatioase, multe dintre apartamente sunt de tip duplex, cu scara interioara care face legatura intre cele doua etaje in care sunt situate camerele.

In cazul locuintelor luxoase complet mobilate si dotate, cumparatorii stiu ca nu mai au nevoie de absolut nimic ca sa se mute, fiindca la bucatarie se gasesc: frigider, masina de spalat vase, plita de gatit. Centrala cu care este prevazut apartamentul este performanta si economica, apartinand clasei energetice A++.

Incalzirea asigurata de centrala este dublata de cea realizata prin pardoseala, iar baile sunt prevazute cu jacuzzi. Tapetul este ales cu gust, contrastand sau asortandu-se perfect cu pardoseala alba si eleganta. Draperiile, perdelele, covoarele sunt moderne si alese cu mult bun gust.

Apartamentele sunt prevazute cu un hol generos in care se lasa incaltamintea in pantofar si hainele in cuier, dar si cu o terasa. De pe terasa se vad pana departe copacii, lacul, cladirile frumoase.

De primavara de cand incepe caldura pana toamna cand incep ploile reci, locatarii acestor blocuri de lux pot sta pe terasa la o cafea, sa se bucure de aer curat si de frumusetea peisajului.

O lume de vis asteapta sa fie cucerita. Acum totul este posibil: apartamentele de lux sunt disponibile pe site-ul agentiei imobiliare si ele pot fi cumparate sau inchirate, banii se pot lua imprumut de la banca pe mai multi ani, multe dintre case sunt complet mobilate si utilate.