Ai nevoie de servicii complete pentru instalatii frigorifice? Iata ce ar trebui sa stii!

Ai nevoie de servicii complete pentru instalatii frigorifice? Iata ce ar trebui sa stii!

In ziua de astazi, majoritatea afacerilor au nevoie de instalatii frigorifice – fie pentru a pastra materiile prime la temperatura potrivita, fie pentru a tine produsele la rece in timp ce sunt afisate clientilor.

Pe scurt, aceste instalatii sunt cel mai important element al afacerii tale, dar si al cladirii unde iti desfasori operatiunile. Deci, daca deja le-ai luat in considerare, stii ca ai nevoie de servicii complete aferente acestui tip de instalatii. Dar ce inseamna, mai exact, servicii complete pentru instalatiile frigorifice?

Servicii de analiza si proiectare

Atunci cand nu ai la dispozitie instalatiile, o firma cu servicii complete se poate ocupa de analiza afacerii tale si proiectarea instalatiilor. Analiza va implica examinarea cladirii in care vrei sa fie instalate sistemele, dar si nevoile afacerii tale.

Apoi, proiectarea in sine are in vedere punerea la cale a unui sistem de instalatii frigorifice care este eficient din punct de vedere al beneficiilor si costurilor finale.

Servicii de montaj si instalare

Evident, daca apelezi la servicii de proiectare, aceeasi firma ar trebui sa se poata ocupa si de montajul si instalarea instalatiilor de tipul mentionat. Aceasta etapa este extrem de importanta, deoarece in timpul ei pot fi observate eventualele aspecte care pot afecta eficienta instalatiei.

O firma care nu ia toate variabilele in calcul in timpul montarii si instalarii unei instalatii frigorifice poate lasa goluri care mai tarziu vor fi umplute cu ajutorul cheltuielilor aferente modificarii sau imbunatatirii instalatiei.

Servicii de monitorizare si interventii rapide

Prin intermediul tehnologiei moderne, monitorizarea acestui tip de instalatii se poate face si la distanta. Mai mult decat atat, firma autorizata poate verifica fiecare parametru al instalatiei, pentru a garanta buna functionare in permanenta a acesteia.

Apoi, atunci cand lucrurile nu stau asa cum ar trebui, te poti baza pe serviciile de interventii rapide. Acestea au scopul de a preveni schimbarile drastice de temperatura si pastrarea integritatii produselor sau materialelor tale depozitate in instalatii frigorifice.

Contracte de service si mentenanta

Daca vrei sa fii asigurat pe termen lung, ar trebui sa apelezi la o firma care iti poate oferi si contracte de service si mentenanta. Prin intermediul acestora, o echipa de specialisti se va ocupa in mod regulat de instalatiile tale.

Aceste contracte au un rol mai mult preventiv – precum asigurarile de sanatate, de exemplu.

Servicii de auditare al consumului de energie electrica

Nu in ultimul rand, o firma de top in domeniu ar trebui sa iti poata pune la dispozitie si servicii de auditare realizate la nivelul unei instalatii frigorifice. Un audit energetic are rolul de a evidentia anumite probleme legate de consumul energetic al instalatiilor afacerii tale.

Totodata, firma care realizeaza auditul iti poate oferi si solutii si modalitati de imbunatatire a eficientei energetice a instalatiilor tale frigorifice.

Ai nevoie de o firma cu servicii complete? Daca vrei sa pui la punct o afacere de la zero si ai nevoie de servicii aferente acestui tip de instalatii pe toata durata vietii lor, atunci nu mai sta pe ganduri si apeleaza acum la specialistii FrigoTehnics.

Oferta acestora include absolut toate serviciile de care ai si vei avea nevoie!