Apeleaza la TCV si devii asigurat CASCO cu drepturi depline chiar in aceeasi zi

Apeleaza la TCV si devii asigurat CASCO cu drepturi depline chiar in aceeasi zi

Accidentele rutiere, grave sau mau putin grave, apar la tot pasul si multe sunt cazurile in care partile implicate reusesc sa ajunga la un consens.

Pentru ca aceste situatii incerte sa fie evitate, asigurarea CASCO auto reprezinta cea mai buna solutie. Nu doar ca ofera protectie legala, dar, mai mult decat atat, beneficiati de reparatiile necesare in timp util, fara a fi nevoit sa mai acordati nicio suma suplimentara. Evitati asadar atat perioadele indelungate in care masina este nefunctionala, dar si neintelegerile cu cealalta parte implicata, indiferent de cel care a provocat accidentul.

De ce este importanta o asigurare CASCO?

In momentul in care a existat un eveniment nefericit in trafic, in urma caruia masina ta a avut de suferit, este foarte important sa stii ca poti beneficia de reparatiile necesare imediat, fara a mai fi nevoie sa asteptati ziua unei programari indepartate. Acest lucru este posibil daca detineti o asigurare CASCO al carei clauze sa contina si motivul accidentului in cauza. In plus, beneficiati si de acoperire financiara in vederea realizarii tuturor reparatiilor, fara a mai fi nevoie sa pregatiti alte sume in acest sens.

Spre deosebire de asigurarea RCA, CASCO nu este obligatorie, insa este recomandata pentru a putea beneficia de protectie in cazuri grave in care vehiculul ar putea necesita lucrari de mare amploare care, de regula, sunt extrem de costisitoare. De asemenea, orice defectiune provocata din cauza drumurilor neconforme sau a unor conditii de trafic neprielnice vor intra de asemenea sun protectia acestei polite. La fel si in cazul unor daune provocate de conditii meteo extreme sau fenomene catastrofale, de anumite animale, in caz de furt, vandalism, cadere in prapastii, rasturnari sau alte incidente produse fara implicatia directa a soferului.

Ce pasi trebuie sa urmez ca sa pot beneficia de asigurare?

La fel ca in cazul oricarei polite TCV pasii sunt extrem de simplii. Nu trebuie decat sa ne furnizati datele personale si detaliile masinii, sa selectati perioada dorita de valabilitate, alegeti oferta cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra, semnati contractul si sa asteptati ca noi sa va comunicam aprobarea solicitarii. Ulterior asigurarea va deveni valabila de la prima ora a urmatoarei zile.

Cum platesc asigurarea?

Pentru a putea stabili costurile pe care trebuie sa le achitati in vederea beneficierii de protectie, am pus bazele unei metode de calcul CASCO, prin intermediul careia sa puteti vizualiza toate ofertele disponibile pentru modelul dumneavoastra de masina. Preturile vor varia in functie de anul fabricatiei, gradul de poluare si alte specificatii tehnice, dar si in functie de perioada contractuala selectata. Odata aleasa oferta care vi se pare cea mai avantajoasa din punct de vedere costuri-beneficii, puteti sa o achitati imediat ce noi confirmam ca este valabila, online, prin card bancar, sau fizic, la sediul nostru TCV.

 

Pe ce perioade pot incheia contractul?

Nu exista restrictii prea mari in ceea ce priveste perioadele disponibile pentru a putea incheia un contract de asigurare CASCO auto. Astfel ca, ramane la latitudinea dumneavoastra daca doar vreti sa testati serviciul si semnati doar pentru o luna, sau doriti protectie indelungata, de pana la un an. Desigur ca exista si variante intermediare de doua, trei sau sase luni, insa trebuie sa tineti cont de costuri. Desi o asigurare pentru sase luni pare mai ieftina decat una pentru 12, daca ar fi sa facem un calcul raporta la fiecare luna a perioadei selectate, costurile vor fi mult mai mici in cazul perioadei mai indelungate.

Astfel ca trebuie sa ai in vedere foarte bine aceste detalii pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere de pret asigurare CASCO pentru tine si masina ta.