Aplica LED exterior – Surse de iluminat și sfaturi pentru iluminatul LED exterior al casei

Aplica LED exterior – Surse de iluminat și sfaturi pentru iluminatul LED exterior al casei

Când vine vorba de un iluminat eficient în 2022 pentru exteriorul casei, aplicile LED pentru exterior sunt o modalitate excelentă de a te asigura că lumina acoperă uniform întreaga ta curte. Magazinul online Electric14.ro pune la dispoziție o gama largă de corpuri de iluminat cu senzor de miscare si protectie IP65 sub formă de aplice LED, față de alte tipuri de becuri și corpuri de iluminat exterior.

De ce ai alege o aplica led exterior și nu un alt corp de iluminat?

Există un număr nelimitat de motive pentru care o aplica LED exterior ar trebui să fie prima ta alegere în materie de corp de lumină pentru curtea sau grădina casei tale. În primul rând, sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce înseamnă că vei economisi bani pe factura de electricitate.

În al doilea rând, aplicele LED durează mult mai mult decât becurile tradiționale, astfel încât nu va trebui să le înlocuiești atât de des. În al treilea rând, niște aplice LED emit foarte puțină căldură, astfel încât sunt sigure pentru a fi utilizate în zonele în care ai putea dori să plantezi flori sau alte lucruri care ar putea fi deteriorate de la căldură.

În cele din urmă, aplicele LED vin într-o varietate de stiluri, modele și culori, astfel încât tu le vei putea găsi pe cele potrivite pentru ansamblul curții tale! Este momentul să îți lași imaginația să zboare și să descoperi o selecție variată de produse LED la prețuri accesibile!

Intră chiar acum pe Electric14.ro și descoperă varietatea de produse pentru iluminarea casei tale, cu senzor sau fără, de la stilul clasic la cel vintage și într-o gamă de culori variate, de la modele pe alb-negru la unele în nuanțe vintage, gri sau maro.

Locul în care vor fi amplasate aplicele LED și plafonierele de exterior

Iluminatul exterior este o modalitate fantastică de a adăuga farmec și eleganță. Niște aplice LED de perete nu sunt doar pentru mese sau interior, ci pot fi folosite în diverse locații în aer liber! Important este să le găsești locul potrivit în curtea casei tale și să pară natural integrate.

Dacă te gândești să alegi cel mai bun corp de perete care să nu fie neapărat un bec, atunci ia în considerare ce design ar completa acest spațiu înainte de a lua orice decizie cu privire la dimensiunea unei aplice LED.

O selecție de corpuri electrice diferite va arăta grozav, indiferent de locul în care va fi amplasată o aplica LED: de la niște aplice clasice într-o nuanță petrol, până la aplice rotunde într-un stil modern; totul depinde de preferințele tale, într-adevăr.

Aplica LED exterior în mijlocul unei sere cu flori

O aplica LED este o alegere excelentă pentru o oază botanică în aer liber. Aplicele LED sunt similare cu corpurile de perete și pot fi o alternativă excelentă dacă vrei să creezi un aspect mai simplu. Pentru un plus estetic, poți încerca să cauți un tip de aplica LED care are un model sau o textură care imită natura, cum ar fi un model bazat pe granulația lemnului.

Totuși, orice model și material ai alege, fie el din aluminiu sau plastic ori lemn, trebuie să fie dublat de o garnitură de protecție IP44 sau recomandat IP65. Pentru un plus de profunzime, alege să dotezi aplica LED cu un produs cu o putere mare sau despre care știi că va funcționa mult și bine. O alegere potrivită poate fi chiar clasicul bec E27, care are o durata de viață peste medie.

Aplica LED cu senzor de mișcare poate fi plasată la ușa de intrare în casă

O altă locație excelentă pentru un produs IP44 sau IP65 cum este o aplica LED, este deasupra ușii de la intrare. Aplica LED, o alternativă similară la corpul electric de perete, poate da un aspect mai simplu, cu design excelent și iluminare ambientală excepțională. Un cadru de sârmă care înconjoară aplica LED mare va evidenția perfect caracteristicile clasice pentru o intrare modernă.

Pergola din cadrul grădinii tale poate fi accesorizată cu o aplica LED de top cu senzor de mișcare!

Pergolele sunt o soluție excelentă pentru a oferi umbră împotriva soarelui de la amiază, dar dacă dorești să petreci și mai mult timp în spațiul tău exterior, poți integra o aplica LED cu bec E27 și să te bucuri de pergolă chiar și pe tot parcursul serii. Acest lucru nu numai că va adăuga mai multă utilitate pergolei, dar îți va permite să adaugi și mai multă eleganță spațiului tău.

Puterea și direcția luminii cu aplica LED pentru exterior

Aplica LED și, în general, corpurile electrice vor adăuga tușa finală perfectă spațiilor tale exterioare. Indiferent dacă este o terasă acoperită sau o potecă prin curtea din spate, iluminatul exterior oferă siguranță pentru o plimbare mai ușoară și o iluminare mai bună pentru evenimente sociale.

Cu toate acestea, asigură-te că alegi corpuri electrice care sunt evaluate corespunzător pentru zona ta exterioară și care vor oferi o sursă de iluminare suficientă pentru nevoile tale. Spre exemplu, așa cum menționam și anterior, este foarte important să aplici niste filtre de cautare înainte să alegi un produs electric care să ofere luminile utile de care ai nevoie.

Alege Electric14.ro, magazin cu electrice pentru toate nevoile locuinței tale!

Dacă te aflii printre cei care doresc să citească, să lucreze sau să se relaxeze în mod regulat afară, va trebui să optezi pentru o sursă electrică mare și strălucitoare. Pe lângă aplica LED, mai poți alege și lumini LED care pot genera un fascicul luminos asemănător unui reflector.

Corpurile luminoase LED dramatice funcționează, de obicei bine cu mobilier minimalist, întrucât permite corpului LED să fie cu adevărat vedeta spectacolului vizual. Indiferent dacă ești în căutarea unei piese extrem de decorative o aplica LED sau corpuri LED eficiente din punct de vedere energetic, atunci aruncă o privire la toate opțiunile tale de LED-uri pentru zona exterioară a casei de pe Electric14.ro!

Pentru mai multe idei, consultă oferta de produse electrice LED de top pe Electric14.ro și poate fi noua ta sursa de inspirație!