Asigura necesarul zilnic de zinc cu GoVita

Asigura necesarul zilnic de zinc cu GoVita

O viata echilibrata este secretul pentru o stare de bine constanta. Cand alimentatia, miscarea si odihna se coordoneaza perfect, organismul simte asta din plin si se reflecta si la exterior. Cu toate acestea, oricat de atenti am fi, pot aparea anumite carente de vitamine si minerale care nu pot fi acoperite doar din alimentatie si de aceea este necesara suplimentarea lor cu doze si concentratii specifice. Zincul este un mineral esential care, de regula, se absoarbe destul de greu si doar in prezenta altor compusi care sa ii faciliteze metabolizarea. La GoVita veti gasi mereu acele combinatii care sa vina in intampinarea problemei cu care va confruntati si sa va ofere solutia optima.

 

Cumpara suplimente cu zinc de pe go-vita.ro si mentineti organismul la un nivel maxim de energie si vitalitate!

Importanta zincului in organism

Zicul, la fel ca fierul, se pozitioneaza pe primele locuri in topul celor mai importante micro minerale din organism. Desi nu sunt necesare cantitati semnificative, de prezenta lui zilnica depinde functionarea optima a unor functii vitale precum cele cardiovasculare, de reproducere, de protectie si intarire a sistemului imunitar, are rol antiinflamator si antioxidant si contribuie decisiv la vindecarea si cicatrizarea ranilor deschise.

Cum se manifesta deficitul de zinc?

In cazul in care in corpul dumneavoastra se instaleaza o carenta de zinc, aceasta se va manifesta prin probleme la nivelul cresterii si dezvoltarii organismului, functii ale sistemului reproducator incetinite sau deficitare, probleme digestive, de vedere, de aparare impotriva bolilor, cat si leziuni la nivelul organelor externe precum ochi sau piele. In aceste cazuri se recomanda suplimentarea imediata a dozelor de zinc si administrarea pentru o perioada stabilita de catre medic a unui tratament care sa contina, printre altele, si zinc comprimate sau alte forme cu administrare orala.

Surse naturale de zinc

Fiind un element atat de important, surse naturale care sa il contina sunt nenumarate. Printre alimentele care sunt considerate cele mai bogate sursa de zinc se numara carnea, rosi in principal, dat fiind faptul ca dispune si de o cantitate semnificativa de fier, cu rol in absorbtia corecta a acestuia. Proteina animala, in general, nu trebuie sa lipseasca din alimentatie; lactate, oua, dar si peste si fructe de mare. In materie de fructe si legume, cele mai bogate in zinc sunt: broccoli, ciupercile, sfecla rosie, cartofii, morcovii, rosiile, ananasul, portocalele, capsunile si, nu in ultimul rand, alunele si nucile.

Suplimente zinc in diferite concentratii si forme

Fiind un element care nu este produs in mod natural de organism, este nevoie sa ne asiguram necesarul zilnic prin alimentatie. Astfel ca, trebuie sa intervenim cu doze si concentratii specifice care sa ne ajute sa atingem un nivel optim. In acest sens, putem apela la zinc sun forma de supliment alimentar. In acest mod avem control deplin asupra cantitatii administrate si avem garantia ca asiguram un echilibru benefic de minerale vitale pentru sanatatea noastra.

Administrarea acestor suplimente de zinc, se face doar in baza unei prescriptii medicale, dupa ce au fost efectuate analize specifice, tocmai pentru a nu depasi doza recomandata si a reusi sa obtinem toate beneficiile pentru care au fost concepute si administrate.

Preturi de neegalat pentru sanatatea ta

GoVita este locul de unde poti obtine toate beneficiile naturii intr-o singura pastila. Sanatatea este prioritatea de baza a tuturor si tocmai de aceea ne dorim sa putem oferi solutii eficiente pentru toate problemele celor care ne calca pragul. In plus, am setat preturi mai mult decat accesibile la toata gama de produse, inclusiv la pastile cu zinc, tocmai pentru a asigura acces tuturor persoanelor la o viata mai buna din punct de vedere al sanatatii generale.