Câteva dintre principalele etape ale optimizării unui website

Câteva dintre principalele etape ale optimizării unui website

Resursa creată poate fi ideală în structură, design, capacitate de utilizare și poate avea o conversie ridicată. Dar dacă nu o configurați pentru a interacționa cu motorul de căutare, atunci nu veți vedea numărul necesar de clienți. Creșterea în clasamentul motorului de căutare, este sarcina unui specialist SEO, prin solicitarea de servicii SEO de la o agenție specializată. Astfel, site-ul va putea fi promovat printre rezultatele căutării și astfel, se formează canale de trafic. Dar cum se optimizează un site pentru motorul de căutare Google, nu orice proprietar al unei resurse web știe. Prin urmare, iată care sunt principalele etape ale optimizării unui website. Aceste informații vă vor ajuta să aflați exact ce obțineți atunci când comandați acest serviciu de la agenția Digital Craft.

Optimizarea unui website este baza pentru avansarea ulterioară. De regulă, se realizează în timpul creării site-ului. Dar, uneori, interpreții (din cauza lipsei de experiență sau a excesului de lene) creează un site complet nepregătit pentru avansarea ulterioară. În astfel de cazuri, corectarea erorilor dezvoltatorilor este adăugată la serviciu, și desigur, nu este gratuită.

Analytics

În această etapă, se primesc și se analizează toate informațiile necesare pentru lucrări ulterioare. Aceasta include:

Analiza site-ului. Examinarea nucleul semantic curent, masa de legătură și vizibilitatea generală pentru toate tipurile de interogări. De asemenea, se evaluează structura, conținutul și capacitatea de utilizare.

Studiul concurenților. Se identifică liderii în nișa voastră și apoi se studiază punctele forte și metodele de promovare. Pe baza datelor obținute, starea site-ului este comparată cu parametrii necesari. După aceea, specialiștii dezvoltă o strategie de promovare. Această etapă este una dintre cele mai importante, deoarece stabilește tonul pentru toate lucrările ulterioare. Dacă este efectuată slab, acest lucru va afecta negativ eficacitatea etapelor ulterioare, indiferent cât de impecabil sunt efectuate. De asemenea, după evaluarea stării resursei și crearea unui plan, se calculează bugetul exact și calendarul lucrărilor necesare.

Compilarea nucleului semantic

Este una dintre etapele principale care se afectează pentru promovarea ulterioară. Esență formării SY este selectarea acelor cuvinte cheie Google care corespund tuturor solicitărilor pentru subiectul vostru. În acest scop, sunt utilizate instrumente speciale, de exemplu, Wordstat, care colectează cheile și le grupează. Apoi, cuvintele cheie sunt atent verificate și editate manual.

Exista trei tipuri de întrebări:

  • frecvența joasă (LF);
  • frecvența medie (MF);
  • frecvența înalta (HF).

Acestea diferă în funcție de numărul de intrări ale utilizatorului într-o perioadă de timp. Și, în consecință, prețul promoției. Cu cât este mai frecventă cheia, cu atât va fi mai dificil să atingeți primele locuri în rezultatele căutării pentru aceasta. Scara NW este dependentă de structura site-ului. Cu cât este mai simplă, cu atât mai puține cuvinte intra în miez. De exemplu, pentru o căutare simplă, pot fi suficiente câteva sute de chei. Și pentru un magazin online mare, uneori sunt necesare milioane.

Formarea structurii

După finalizarea selecției cheilor, un expert de la Digital Craft le distribuie corect în secțiunile site-ului.  Relevanța subiectului paginii pentru cerere se numește relevanță. Acesta este un indicator important atunci când se clasează pe motorul de căutare.

Structura bine dezvoltată ajută la împărțirea publicului țintă în funcție de interese și oferă cel mai potrivit rezultat pentru fiecare grup. Prin urmare, depinde nu numai de pozițiile voastre în pagina cu rezultatele căutării, ci și de conversie.