Cauți piese auto pentru mașina ta Ford? Iată de ce să nu treci cu vederea peste cele obținute din dezmembrări!

Cauți piese auto pentru mașina ta Ford? Iată de ce să nu treci cu vederea peste cele obținute din dezmembrări!

 

Defecțiunile auto se traduc de cele mai multe ori prin costuri, unele dintre acestea depășind chiar posibilitățile financiare de moment, astfel că nu este de mirare faptul ca din ce in ce mai mulți șoferi caută alternative mai accesibile. Acesta este de facto și unul dintre motivele pentru care piața pieselor auto second-hand cunoaște în prezent o popularitate foarte mare. Dacă inițial piesele din această categorie erau privite cu un oarecare scepticism, în prezent, lucrurile s-au schimbat radical, șoferii de pretutindeni acordând din ce în ce mai multă atenție pieselor auto la mâna a doua. O categorie mai specială de componente auto sunt cele obținute din dezmembrări, care a devenit în momentul actual una dintre cele mai la îndemână alternative pe care șoferii le au atunci când vine vorba despre achizițiile de piese auto.

În ciuda faptului că mașinile moderne sunt concepute pentru a fi cât mai fiabile, este practic imposibil că defecțiunile să nu apară în timp, având în vedere că uzura va fi cea care va avea întotdeauna ultimul cuvânt de spus. Iată însă câteva motive pentru care să alegi piese auto pentru Ford sau pentru orice alt model de mașina, obținute prin procesul de dezmembrare!

            Prețuri avantajoase

Unul dintre principalele avantaje ale alegerii pieselor auto obținute din dezmembrări reiese din faptul că aceste componente au prețuri de achiziție mult mai avantajoase decât piesele originale, astfel că nu este de mirare faptul că din ce în ce mai mulți conducători auto văd în aceste piese o alternativă foarte bună la cele noi, a căror prețuri depășesc de mult posibilitățile personale.

            Calitate excelentă

Optând pentru piesele auto obținute din dezmembrări nu înseamnă nicidecum că vei face vreun compromis în ceea ce privește calitatea ci din contră, acestea îți pot asigura performanțe de condus la același nivel cu piesele auto noi. Înainte de a fi puse în vânzare, piesele auto obținute din dezmembrări trec printr-un amplu proces de verificare, astfel încât să fie excluse orice fel de posibile defecțiuni înainte ca piesa să ajungă la client. Acest lucru este realizat de către o echipă de experți din cadrul companiilor de profil, astfel că toate piesele obținute din dezmembrări respectă cu strictețe toate standardele calitative și de siguranță impuse.

            Fiecare piesă achiziționată vine însoțită de factură și garanție

Indiferent de piesa pe care o vei achiziționa prin intermediul companiilor de profil, cele serioase îți vor asigura factura și garanție pentru fiecare achiziție în parte. De ce este important acest lucru? Pentru că în acest fel, în situația existentei unor neconformități, piesele cu probleme pot fi remediate sau înlocuite dacă situația impune acest lucru.

            Acces la un portofoliu variat de piese auto

Un alt avantaj ce merită consemnat reiese din faptul că în cadrul companiilor care se ocupă cu dezmembrări, ai posibilitatea de a descoperi un întreg portofoliu de piese auto din toate categoriile. Astfel, alegând piesele auto din dezmembrări, ai toate șansele să găsești cu ușurință toate componentele de care ai nevoie, chiar și pentru cele mai rare modele de mașini, pentru care găsirea pieselor este în genere un proces destul de problematic.