Ce e mai bine sa oferi cadou pentru copii de 6 ani, o jucarie sau ceva util?

Ce e mai bine sa oferi cadou pentru copii de 6 ani, o jucarie sau ceva util?

De foarte multe ori vad pe internet mame care sunt total impotriva daruirii de jucarii copiilor, preferand in schimb cadouri strict utile, cum ar fi hainele. De multe ori uitam importanta jocurilor in cresterea cognitiva si psiho-fizica. Jocurile ajuta la intelegere, dezvolta creativitatea, imaginatia ele sunt fundamentale pentru un copil. Daca doriti cu adevarat sa oferiti ceva util, puteti alege si cadouri educationale, cum ar fi cele cu tematica stiintifica, universala sau de invatare. Alege cadouri pentru copii care sa ii mentina in siguranta pe cei mici.

Cadourile pentru copiii de 6 ani pot fi, de fapt, o oportunitate – pe langa joc, desigur – si pentru descoperire, pentru consolidarea ideii de sine si a relatiei cu ceilalti. Pentru a afla ce si cum sa va jucati la aceasta varsta, cititi articolul nostru despre jocuri si activitati pentru copiii de 6 ani. Veti gasi o multime de informatii si, indirect, o multime de idei de cadouri.

  • Idei de cadouri super-creative pentru copiii de 6 ani

Dar exista si idei de cadouri pentru copiii de 5 ani care iubesc sa creeze cu mainile lor, sa experimenteze, sa faca artizanat si bricolaj. Pe scurt, micutii cu o puternica indemanare manuala combinata cu o imaginatie irepresibila.

  • Creioane de machiaj pentru copii

Pictura pe fata, cu foarte putine exceptii, ii innebuneste pe copii. O idee de cadou amuzant pentru copiii cu varsta de 5 sau 6 ani sunt creioanele non-toxice, care nu ard si care atrag ochii, pentru machiaj creativ. Pentru a te juca cu mama ta, intre copii, la carnaval sau pentru a te machia la petrecerea de Halloween!

Cadouri pentru copiii de 6 ani care se simt mari

  • Aparat foto pentru copii de 6 ani

Un cadou pe care toti copiii de aceasta varsta il vor indragi. Intr-adevar, ei vor putea sa-si imortalizeze descoperirile daca sunt mici exploratori, jocurile pe care le vor juca acasa cand ploua cu cei mai buni prieteni, o petrecere memorabila in aer liber de ziua lor. Ba chiar, daca le-ati dat permisiunea sa isi deschida un profil si aveti obiceiul de a-i verifica pe copii pe internet, postati-l pe Instagram. Exista de toate preturile, pe internet sau in magazinele de electronice.

  • Ceas pentru copii

Puteti alege intre un ceas clasic, care este mai potrivit ca dar pentru un copil de 5 ani care abia invata sa citeasca ora, sau un adevarat smartwatch, o idee de cadou pentru un copil de 6 ani care vrea sa se simta la fel de tehnologizat ca mama sau fratele sau mai mare. Ceasurile inteligente pentru copii sunt disponibile in toate gamele de preturi, in functie de functiile pe care le doriti. Pe langa ora, exista unele care ofera geolocalizare (pentru a-i tine pe mama si pe tata in siguranta), va permit sa jucati jocuri video (unde mama si tata sunt mai putin fericiti) sau sa inregistrati voce sau sa redati audio si video.

Pe scurt, toate acele cadouri care stimuleaza imaginatia si creativitatea, ceea ce este absolut bun atat pentru bunastarea fizica, cat si pentru cea psihica.