Ce imagini poti alege pentru tablourile canvas?

Ce imagini poti alege pentru tablourile canvas?

Decorul casei este aproape la fel de important ca si mobilierul in sine, asa ca trebuie sa alegi cu atentie elementele potrivite. Descoperirea diferitelor stiluri pentru picturile, printurile si panzele noastre este doar inceputul; dupa ce citesti ghidul nostru, vei avea multe alte idei pentru a decora casa. Arta este un lucru minunat pentru ca este variata si multifatetata; adaptarea ei la nevoile casei tale devine o provocare si o placere. Exista reguli fixe? Nu, nu exista. Cand vine vorba de arta si decoratiuni, 99% din munca este facuta de gustul personal. Ceea ce putem face, insa, este sa iti oferim o idee despre ceea ce aveti la dispozitie.

Ce imagini poti alege pentru tablourile canvas?

  • Negru si alb

Acesta este un stil fin si elegant, pe care il poti abvorda in tablouri canvas care este deosebit de popular pentru printuri si reproduceri de fotografii. Se joaca mult pe contraste puternice si decisive, dar si pe nuante mai delicate si mai intense. Perfect pentru birouri private, mansarde, dormitoare moderne.

  • Alimente si natura statica

Daca clasica natura moarta se potriveste aproape peste tot, printurile si fotografiile de alimente, cu detalii ale materiei prime sau legate de o compozitie frumoasa, sunt mult mai complexe si mai sofisticate pentru a se potrivi. In acest caz, culorile sunt protagonistele; contraste vii sau palete articulate, pentru a da un ansamblu omogen si plin de viata. Evident, ideal pentru bucatarii si sufragerii, dar si pentru restaurante si baruri.

  • Vintage

Farmecul de epoca al posterelor, panourilor si fotografiilor vechi se potriveste multor medii diferite; in plus, este o marturie clara a spiritului proaspat, tanar si creativ al unei persoane. Un semn de circulatie interesant intr-un bar? Sau un poster vechi din anii ’50 in sufragerie? Ca sa nu mai vorbim de modul in care arata intr-un pod – minunat!

  • Orase, harti si peisaje

Ce poate fi mai romantic decat o priveliste frumoasa a Parisului? Sau mai meditativ decat un frumos peisaj japonez? Fie ca este vorba de picturi, fotografii sau printuri, alege  destinatii de vis, amintiri sau dorinte de calatorie.

  • Flori

O tema florala frumoasa nu dezamageste niciodata. Daca comunicarea prin flori a fost intotdeauna una dintre cele mai frumoase si mai spontane practici, la fel de placuta este si comunicarea prin tablouri; alege in functie de florile, culorile si nuantele tale preferate. Ideal pentru camere de zi si dormitoare, dar si pentru sali de asteptare, saloane de infrumusetare si cafenele.

  • Mare si ocean

Sunt foarte putini cei care nu gasesc relaxant un peisaj marin frumos. O incantare pentru un pictor si o provocare pentru un fotograf, acest tip de tablou si imprimare este cu siguranta elementul perfect pentru casele de pe plaja si casele de vacanta, dar si pentru sufrageria ta decorata cu o tema clara si luminoasa.

  • Citate

Citatul sau aforismul potrivit iti poate schimba uneori ziua, asa ca a le avea la vedere este o solutie de decorare inteligenta, practica si originala. Alege citatele si frazele care iti plac cel mai mult, iar acestea vor fi ideale pentru birou, bucatarie, dormitor si bar.