Ce produse ECO sa folosesti pentru igienizarea cazii?

Ce produse ECO sa folosesti pentru igienizarea cazii?

In ziua de astazi multe persoane aleg sa isi igienizeze cada folosind diferite produse eco, in detrimentul celor clasice cae se regasesc in comert. Acestia aleg sa foloseasca astfel de solutii, datorita faptului ca nu sunt daunatoare pentru santate sau mediu, iar rezultatele obtinute sunt de cele mai multe ori mult mai bune comparativ cu cele obtinute prin utilizarea unui produs chimic.

Asadar, in cazul in care in baia ta exista piese care prezinta diferite tipuri de suprafete, iar tu nu stii cum sa le cureti in mod corespunzator, in acest articol iti vom arata care sunt cele mai eficiente tipuri de solutii ECO, pentru ca tu sa ai o baie cuata si stralucitoare.

  1. Solutiile pe baza de otet

In cazul in care detii o cada freestanding 160 poate fi o adevarata provocare sa ignieziezi o astfel de piesa, datorita fpatului ca va trrebui sa cureti atat interiorul cazii, cat si exteriorul acesteia, pentru a obtine cel mai bun rezultat. Asadar, tot ceea ce trebuie sa faci este sa prepari o substanta de curatare pe baza de otet si apa, pentru a indeparta cu succes toate urmele si impuritatile care se afla pe suprafetele lucioase ale cazii tale. Mai mult, datorita faptului ca acest produs prezinta suprafete lucioase si rezistente, aspectul cazii tale nu va fi influentat de utilizarea unei astfel de substante.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa aplici o cantitate considerabila de solutie atat in interiorul cazii, cat si in exteriorul acesteia, pentru a te asigura ca ai acoperit toate suprafetele. Dupa ce ai lasat substanta sa actioneze, pot clati intreaga suprafata cu apa. La final intreaga cada va arata impecabil si va fi extrem de lucioasa. De altfel, nu va trebui sa te ingrijorezi cu privire la mirosul de otet, deoarece acesta va dispare imediat dupa igienizare.

  1. Scruburri pe baza de bicarbonat

In anumite cazuri exxista pete care pot fi greu de indepartat, fapt pentru care vei avea nevoie de un scrub care sa fie puternic si folositor. Printre cele mai populare astfel de scruburi se numara cele pe vaza de bicarbonat, deoarece acestea nu vor deteriora suprafetele fine ale cazii tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa pui o cantitate considerabila de bicarbinat  intr-un vas, impreuna cu o cantitate mica de apa, pana cand se formeaza o pasta.

Poti folosi aceasta pasta atat pe suprafetele cazii si a lavoarului, cat si pe gresie si faianta. Rezultatele vor fi intotdeauna cele mai bune.

  1. Solutii pe baza de alcool

Daca doresti sa dezinfectezi intreaga suprafata a baii tale, tot ceea ce trebuie sa faci este sa folosesti solutiile pe baza de alcool. Poti amesteca alcoolul cu o cantitate ocnsiderabila de apa. Ulterior poti aplica aceasta pasta direct pe pata, iar prin miscari circulare poti incerca sa o cureti complet. In cele din urma, poti clati bicarbonatul cu o cantitate considerabila de apa.

La final, vei putea observa cu usurinta cu suprafata cazii tale a ramas complet igienizata si stralucitoare.