Ce semnifică un copac | Ilisio.ro

Ce semnifică un copac | Ilisio.ro

Deși există multe moduri diferite de a o interpreta, există câteva motive recurente în ceea ce reprezintă Arborele Vieții. Familia, fertilitatea și moștenirea sunt trei dintre cele mai răspândite, în special în vremuri mai recente. Arborii genealogici sunt un instrument popular pentru a vă urmări genealogia. Acesta este reamintirea ideală a moștenirii tale genetice. Vă permite să vă onorați strămoșii și să le recunoașteți amintirile cu un simbol.

Este important să rețineți, totuși, că, atunci când vine vorba de bijuterii, dacă doriți să folosiți simbolismul ca reamintire, purtați-l pe ceva ca un inel care este mereu expus. Un colier sau o brățară va funcționa bine pentru asta, si o pereche de cercei lungi, care sunt vizibili, vor funcționa ca o amintire. Semnul Arborele Vieții este minunat și se potrivește bine cu orice rochie, indiferent unde o porți.

Creșterea reverenței față de natură este o altă imagine a Arborului Vieții care devine din ce în ce mai răspândită. Oamenii încep acum să înțeleagă amploarea răului pe care îl provocăm pământului și numărul de copaci pe care îi tăiem. Acest simbol vă permite să vă exprimați punctul de vedere asupra subiectului pentru a trata mediul natural cu mai mult respect și dragoste.

Arborele Vieții este, de asemenea, considerat că reprezintă puterea interioară, liniștea și armonia. Acest lucru este comparabil cu punctul de vedere budist conform căruia meditația într-un cadru atât de calm l-a adus pe Buddha la iluminare. Imaginați-vă un copac cu un trunchi gros care este calm și observă cu seninătate lumea. Încurajează curajul și forța interioară, iar această emblemă poate servi ca o reamintire a acestui lucru. Natura este prezentă în cercul Arborele Vieții, dar nu este reprezentată de natură.

Copacul vieții de astăzi

Simbolismul Arborelui Vieții este mai puțin clar acum. Dar acesta este un lucru bun. Folosind semnificațiile istorice și mitice ale simbolului ca un ghid larg, îi puteți oferi propria interpretare și îi puteți da propriul sens atunci cand alegeti sa purtati bijuterii handmade cu simbolul Copacul Vietii.

Sunt foarte multe bijuterii Copacul Vietii care reusesc sa va capteze atentia datorita culorilor vii pe care le detine. Datorita pietrelor semipretioase, bijuteriile handmade devin foarte vizibile si usor de accesorizat. Intotdeauna vei gasi bijuterii handmade create cu foarte multa implicare si cu materiale de o calitate foarte buna. Bijuteriile handmade sunt modele unice, create special de un catre un mester care reuseste sa isi formeze creatii proprii.

Există o bogăție de simbolism care înconjoară Arborele Vieții acum în toate părțile lumii. Există diverse implicații, așa că o puteți alege pe cea cu care vă simțiți cel mai confortabil. Acesta este unul dintre motivele pentru care este atât de popular și probabil va rămâne așa.

Ai o decizie între cunoaștere și înțelepciune, viață și moarte, prezent și trecut. O poți purta dacă vrei să faci asta doar pentru că ți se pare atractivă. Îl poți folosi oricum îți place, deoarece este o reprezentare simbolică a ta care te poate incarca si cu multa energie pozitiva.