Ce sistem de supraveghere exterior sa folosesti pentru casa ta, care este cel mai potrivit?

Ce  sistem de supraveghere exterior sa folosesti  pentru casa ta, care este cel mai potrivit?

Sosirea vacantelor de vara si iarna  inseamna o venire si o iesire constanta a oamenilor din casa… care cauta sa scape de rutina si sa se bucure de o vacanta binemeritata. Un exod care, in multe cazuri, iesim din casa pentru multe zile consecutive , lasand casa neprotejata in vreun fel.

Acest fapt nu este necunoscut colectivelor si bandelor criminale care profita de aceasta perioada a anului pentru a ne uzurpa casa. Din acest motiv, este convenabil sa stiti de la bun inceput care este cel  mai recent sistem  supraveghere exterior de pe piata pentru a evita sperieturile la intoarcerea din vacanta. Vedeti mai multe modele pe comenzi.ro.

Cunoasterea acestui lucru : care este cel mai potrivit sistem este una dintre intrebarile pe care ni le punem inainte de a angaja orice serviciu. Realitatea este ca aceasta decizie va depinde, pe langa bugetul pe care il avem, de caracteristicile pe care le indeplineste proprietatea noastra.

Usi blindate

Este una dintre cele mai recurente optiuni, desi in mijlocul erei tehnologice a incetat de mult sa mai fie cea mai solicitata. In general, se caracterizeaza prin integrarea unei foi de otel care ofera o rezistenta si consistenta mai mare usii. Pentru a creste siguranta acestui sistem, puteti merge, de asemenea, la usile blindate.

Detectoare de prezenta

Este o camera video care activeaza in momentul in care detecteaza miscarea. La acel moment, acesta trimite o alarma biroului central responsabil cu primirea notificarii, pe care o va informa ulterior politia.

Detectoare speciale

Un senzor, de obicei situat pe usi si ferestre, va proteja accesul in casa.

Detectoare cu infrarosu

Printr-un sistem de detectare cu infrarosu, alarmeaza orice prezenta ciudata intr-o incinta. Cele mai sofisticate sunt imune la animalele de companie.

Alarma perimetrala

Cand un strain acceseaza zona din jurul casei noastre, sistemul va trimite un semnal acustic centrului de securitate.

Care optiune este cea mai sigura?

Practic, nu exista o tehnica care sa reduca la 0 posibilitatea de a fi victima unui jaf. Cu toate acestea, atunci cand angajati orice sistem de supraveghere, este esential sa acordati atentie la doua chei: ce servicii ofera si, mai presus de toate, daca acestea sunt cele mai potrivite pentru casa noastra. Este foarte important sa stii ca, mai presus de faptul ca exista un sistem mai bun decat ceilalti, idealul este sa stii care sunt nevoile tale.

Sistemul supraveghere exterior poate fi montat nu doar pentru casa ci si pentru compania ta.

Daca ai o companie si nu vrei sa fii pradat de hoti in toiul noptii, apeleaza la un sistem de supraveghere . Nu costa deloc mult dar beneficiile sunt uriase. Daca vrei o protectie in plus, adauga si alarma catre toate intrarile principale ale cladirii si nu uita de montajul camerelor de supraveghere in toate colturile pentru o acoperire mai eficienta. Camerele de supraveghere te pot scuti de neplaceri si de cele mai multe ori au salvat proprietati de la furt si nu numai.