Ce trebuie sa ai in vedere la dezinsectia si dezinfectia biroului

Ce trebuie sa ai in vedere la dezinsectia si dezinfectia biroului

In ultimii doi ani, am inceput sa acordam o mai mare importanta mediului in care locuim si ne desfasuram activitatile. Pandemia ne-a afectat pe toti, dar ne-a ajutat sa realizam ca multe afectiuni pot fi prevenite printr-o igiena riguroasa. Tu stii ce trebuie sa ai in vedere la dezinfectia si dezinsectia biroului in care lucrezi?

Cea mai buna procedura de dezinfectie a biroului

Sa previi presupune eforturi si costuri mai mici decat sa combati daunatorii. Serviciile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie prestate de Best Solution Atac va ajuta sa preveniti si sa tineti departe de birou daunatorii care ar putea sa va afecteze activitatea comerciala.

Cea mai buna metoda de dezinfectie a biroului este stabilita de expertii de la Best Solution Atac si este efectuata in urma unei inspectii la adresa dumneavoastra. Apoi sunt luate in calcul suprafata spatiului, obiectele din birou, precum si tipul de tratamente necesare pentru mentinerea si asigurarea sanatatii angajatilor si clientilor.

Dezinfectarea biroului presupune utilizarea unor tratamente chimice pentru uciderea germenilor din aer si de pe suprafete. Desi acest procedeu nu implica neaparat si curatarea suprafetelor, cea mai buna procedura de dezinfectie a biroului are ca rezultat eliminarea germenilor si reducerea riscului de raspandire a numeroase infectii.

Dezinfectia se realizeaza prin mijloace fizice (caldura uscata sau umeda) si chimice (cu substante chimice precum cloramina, agenti gazosi dezinfectanti si solutii dezinfectante tensioactive). Ideal este sa se aplice toate aceste masuri de dezinfectie si dezinsectie a biroului dupa curatarea prealabila a suprafetelor din incapere.

Atunci cand folosesti substante chimice, respcta cu strictete dozajul recomandat de producator si foloseste amestecul obtinut chiar in aceeasi zi, caci apoi isi pierde din proprietati. Obiectele si suprafetele pot fi apoi dezinfectate prin pulverizare, stergere, spalare sau chiar scufundarea obiectului in solutia de dezinfectat. Daca solutia sta pe obiectul contaminat o perioada lunga, microbii, virusurile si parazitii sunt distrusi.

Ce sa ai in vedere la dezinsectia societatii comerciale

La Best Solution Atac intelegem presiunile cu care va confruntati zi de zi, de aceea va oferim o gama larga de servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. In plus, va suntem la dispozitie pentru colectarea uleiului uzat, pentru separatoare de grasimi si pentru neutralizarea deseurilor de origine non-animala.

Pentru dezinsectia unei societati comerciale, vom aplica masuri igienico-sanitare menite sa previna inmultirea si raspandirea daunatorilor, dar si pentru a distruge rapid daunatorii existenti la sediul societatii comerciale. Specialistii de la Best Solution Atac vor folosi substante chimice ecologice si biodegradabile care nu afecteaza sanatatea omului, dar care creaza conditii nefavorabile dezvoltarii daunatorilor.

In scopuri de combatere a daunatorilor, serviciile de dezinsectie de la societatea comerciala se vor efectua la intervale repetate de 10-14 zile. Astfel, focarele vor fi distruse, daunatorii vor disparea, iar apoi aplicarea tratamentelor de dezinsectie se va efectua strict in scopuri profilactice.

Solicita ajutorul expertilor de la Best Solution Atac si ia in calcul incheierea unui contract de servicii complete de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Vom efectua manevre in conformitate cu prevederile institutiilor de specialitate si vom respecta propunerea tehnica pentru a obtine rezultate perfecte pentru clientii nostri.