Cel mai bun mod de a alege câinele potrivit pentru dvs.

Cel mai bun mod de a alege câinele potrivit pentru dvs.

Când alegeți un câine , este posibil să căutați un câine perfect și iubitor. Ceea ce veți ajunge poate fi o poveste diferită. Indiferent de ce, aveți sarcina de a vă îngriji câinele, iar informatii de mai jos vă arată cum.

Îmbrățișările sunt minunate pentru a le oferi animalelor de companie, dar sărutările nu sunt atât de grozave. Săruturile par drăguțe, dar câinii au gura foarte murdară. La urma urmei, câinii mănâncă din gunoi, beau din vasele de toaletă și își ling tot corpul. Mulți oameni cred că gura câinilor nu are la fel de mulți germeni ca gura oamenilor. Nu este adevarat.

Luați în considerare situația înainte de a permite unui câine să vă sărute fața. În timp ce aceste săruturi neglijent pot fi drăguțe, rețineți că gura câinelui dvs. este aptă să se târască cu germeni și bacterii. Probabil că nu-i deranjează să mănânce murdărie, îi place să bea apă din toaletă dacă poate ajunge la ea și în zadar încearcă să se curețe cu limba. Este o poveste veche a soțiilor că câinii au luni mai curate decât oamenii. Acest lucru este complet greșit!

Dacă îți aduci animalul de companie în vacanță cu tine, păstrează o poză cu el, mai ales pe telefon. Veți fi pregătit să luați măsuri eficiente în cazul în care animalul dvs. de companie se pierde. Puteți utiliza fotografia recentă pentru a ilustra exact cum arată câinele dvs., precum și pentru a imprima fluturași, dacă este necesar.

Stilul tău de viață zilnic ar trebui să te ajute să îți orientezi alegerea rasei de câini. Dacă îți place să alergi, caută un pooch care să-ți placă să alerge alături de tine. Dacă sunteți un om de casă, un câine mic care se relaxează foarte mult se potrivește bine. Ar trebui să găsești un câine care să se potrivească bine cu personalitatea ta.

Dacă un câine face ceva corect, cum ar fi să stea înainte de a le lăsa, dă-le multă laudă și afecțiune. Vrei să întărești comportamentele bune ale câinelui tău. De asemenea, întărește ideea că vor primi atenție dacă se comportă așa cum doriți.

Puteți găsi multe tipuri de câini la preturi accesibile pe https://ivu.ro/, chiar și rase pure. O mulțime de proprietari de câini pun animalele la vanzare sau chiar le doneaza când nu le mai pot îngriji. Pur și simplu sunați și vedeți ce au. Acest lucru vă poate ajuta să salvați viața unui câine.

Dacă nu doriți ca femela dvs. să rămână însărcinată, aveți grijă cu ea când intră în căldurii. Un mascul este capabil să o simtă la distanță de până la cinci km! În plus, o femelă de câine în căldură poate provoca lupte printre câinii din zona . Dacă nu doriți un set de pui, țineți-o departe de câinii masculi.

Nu lăsați prea mulți oameni să vă antreneze câinele. Oamenii diferiți fac lucrurile în moduri diferite și vă puteți confunda puiul. Ar trebui să aveți o singură persoană care să se ocupe de procedura de antrenament și apoi să cereți tuturor celorlalți să-și urmeze exemplul odată ce câinele a învățat câteva comenzi simple. Acest lucru permite o consistență care este cel mai puțin probabil să vă încurce animalul.

 

Vă simțiți ușurați de îngrijirea câinelui dvs. chiar acum? Acest articol v-a dat sfaturi importante decât vă va asigura că știți cum să aveți grijă de câinele dvs. Aceste sfaturi și sugestii pot fi folosite la animalele de companie.