Nu te lasa influentata de informatiile eronate! Afla cum este munca intr-un studio de videochat!

Nu te lasa influentata de informatiile eronate! Afla cum este munca intr-un studio de videochat!

Despre videochat s-au scris multe, dar nu toate informatiile sunt adevarate. Industria divertismentului online pentru adulti este complexa, parerile sunt contradictorii, iar femeile care iau in calcul meseria de model online nu stiu ce sa mai creada.

De aceea, in acest articol vom lamuri cateva aspecte importante. Iata cum este, de fapt, munca intr-un studio videochat!

Este legala

Acesta este unul dintre cele mai importante aspecte care trebuie lamurite. Meseria de model online este reglementata prin lege inca din anul 2003. Prin urmare, daca vei lucra pentru un studio de videochat cu prestigiu, precum Studio-20.ro, vei semna un contract 100% legal in care iti vor fi trecute drepturile si obligatiile.

Nu vei lucra “la negru” asa cum poate ai crezut pana acum si vei avea mereu acces la rapoartele fiscale pentru bugetul de stat. Asadar, vei sti mereu care sunt incasarile care ti se cuvin si care sunt taxele achitate la stat.

Nu se concentreaza pe nuditate

Ai putea crede ca barbatii intra pe site-uri videochat doar pentru a vedea femei dezbracate, implicate in diverse jocuri erotice. Ei bine, realitatea este alta! Multi barbati acceseaza aceste site-uri pentru a discuta cu modelele online fara “perdea” si fara ascunzisuri despre orice subiect. Ei isi doresc o confidenta si stiu ca se pot baza pe modelele online.

De aceea, femeile de la un studio de videochat precum Studio 20 nu renunta la haine in timpul show-urilor private. Ele sunt modele glamour (non-adult) si au o activitate bazata pe conversatii, sinceritate si jocuri distractive. Membrii le cauta cu regularitate pentru a-si petrece timpul in compania lor, deoarece stiu ca ele ii vor asculta cu adevarat si ii vor face sa se simta mai bine, chiar si in cele mai grele momente.

Este plina de satisfactii

Sa lucrezi intr-un studio de videochat poate fi chiar mai placut decat crezi! Te vei bucura de o multime de beneficii si satisfactii. Vei beneficia de program flexibil, transport cu limuzina de acasa pana la studio si inapoi, un venit minim garantat, asigurare medicala si stomatologica privata, bonusuri in functie de performanta si acces la cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si makeup.

In plus, vei putea castiga peste 10.000 de dolari pe luna, fapt care te va face in mod sigur foarte fericita. Nu va mai trebui sa-ti faci griji cu privire la plata chiriei, a ratelor sau a altor cheltuieli lunare, deoarece acestea nu vor mai reprezenta o problema pentru tine. In plus, vei putea sa te rasfeti cu cele mai frumoase haine, tratamente eficiente de infrumusetare si vacante scumpe.

De asemenea, vei avea si satisfactia ca vei invata in fiecare zi lucruri noi de la oamenii cu care vei vorbi. Discutiile cu membrii sunt interesante, iar complimentele pe care acestia ti le vor face cu siguranta iti vor creste si mai mult stima de sine.

Prin urmare, munca intr-un studio de videochat este chiar frumoasa in cazul femeilor care profita la maximum de aceasta oportunitate. Acestea castiga sume fabuloase de bani, au o activitate placuta, beneficii unice si se bucura din plin de viata!