Cum gasesti schema panoului de sigurante de la Bmw Seria 3

Cum gasesti schema panoului de sigurante de la Bmw Seria 3

Ai probleme electrice cu masina? Nu mai functioneaza aerul conditionat sau claxonul? Verifica sigurantele.

Atunci cand ai o problema electrica este foarte bine sa verifici sigurantele auto. Dupa noi acesta ar trebui sa fie mereu primul pas care trebuie facut. Siguranta auto si sigurantele in general protejeaza un sistem electric actionand ca cea mai slaba piesa dintr-un sistem electric. In loc sa se arda piesa pe care siguranta o protejeaza sau cablajul sa ia foc, atunci cand exista o problema si amperajul creste, siguranta se arde protejand astfel sistemul.

 

Probabil ai intrat pe acest articol pentru ca vrei sa afli cum si unde poti sa gasesti panoul si schema panoului de sigurante de la Bmw Seria 3. Ai ajuns unde trebuie. Dupa ce vei citi acest articol vei gasi ambele panouri dar si fiecare siguranta iti va fi explicata in parte.

Ce vei invata din acest articol astazi?

  • locul exact unde se afla panoul de sigurante de la motor;
  • schema panoului explicata fiecare punct in parte;
  • locul unde se afla panoul de sigurante din interiorul masinii tale;
  • schema panoului explicata fiecare pozitie in parte;
  • de ce sigurantele auto au diferite culori;
  • care este amperajul maxim pe care il suporta fiecare siguranta in parte.

Ce trebuie stiut de la bun inceput despre sigurantele auto?

Niciodata nu inlocui o siguranta cu amperaj de 20 sa zicem cu una cu un amperaj mai mare, de 30. Nu mari amperajul la care rezista o siguranta in niciun caz. Cum am spus si mai sus ea trebuie sa protejeze sistemul prin cedarea metalului din interior. Daca i-ai marit amperajul la care lucreaza ea nu va mai ceda si ori va arde componenta pe care o protejeaza, cum ar fi radioul, ori va incepe sa arda cablajul, lucru care poate duce la un incediu.

Ce subiect vom aborda in articolul de astazi?

Oricat de mult ai cauta pe forumuri, fie la noi fie in strainatate, sansele sunt extrem de mici sa gasesti informatii exacte care sa te duca direct la panoul de sigurante pentru masina ta si mai ales sa si gasesti schema lui exacta. Vei gasi informatii vagi si de multe ori false. Vei pierde timpul si nu vei rezolva problema masinii. Noi te vom trimite catre o baza de date mondiala care iti va arata pas cu pas cum gasesti panourile de la masina ta si ce face fiecare siguranta in parte.

La final o sa intelegi de ce fiecare siguranta a masinii are o alta culoare, o sa gasesti si panoul din interior care este de multe ori bine ascuns, o sa intelegi cum se desface fiecare. Pe langa asta vei avea toate schemele panourilor de sigurante explicate pentru Bmw Seria 3.

Schema panou sigurante Bmw Seria 3: cum il poti gasi repede si sigur ca este cel care trebuie pentru masina ta?

Haide acum sa vedem cum poti gasi panoul de sigurante si schema lui:

Ce pasi ai de urmat pentru a afla toate informatiile despre care am vorbit mai sus?

  • Este imposibil sa va aratam noi aici fiecare schema in parte asa ca te vom indruma catre un site care functioneaza ca o mare baza de date, site pe care toti mecanicii il folosesc pentru a gasi panourile de sigurante. Pe site vei gasi poze, scheme si fiecare siguranta explicata in parte. ATENTIE: daca intri pe site de pe un laptop dezactiveaza AdBlocker-ul, astfel nu vei putea vedea nicio schema.
  • Iesi de pe site-ul nostru si intra pe www.fuse-box.info. Cauta la ei masina ta si vei primi informatii ca cele de mai jos, extrem de detaliate si utile care te vor ajuta repede sa-ti rezolvi problema.