Cum iti promovezi serviciile profesioniste pe timpul anotimpului rece

Cum iti promovezi serviciile profesioniste pe timpul anotimpului rece

Atunci cand iarna este aproape, profesionistii se confrunta cu unele probleme atunci cand vine vorba despre promovare si de cele mai multe ori nu aleg cele mai bune solutii.

Prin urmare, iti oferim cateva sfaturi despre cum ai putea sa te promovezi bine pentru a avea clienti si iarna. Daca crezi ca iarna nu este nevoie de serviciile tale, te inseli. Iarna este momentul perfect pentru a veni in ajutorul celor care se confrunta cu diverse probleme generate de frig.

Promoveaza-te local si oamenii din orasul tau te vor gasi mai repede

Cea mai buna solutie pentru a te promova local este sa apelezi la internet. Cei mai multi oameni care au nevoie rapid de servicii cum ar fi desfundare wc sau altele similare, vor cauta un profesionist in zona lor. Daca te aflii intr-un catalog de firme din zona sau intr-un catalog in care profesionistii isi fac reclama sau daca ai propriul site vei reusi sa raspunzi cautarilor si vei fi gasit foarte usor pentru zona in care te aflii.

Poti sa imparti pliante cu serviciile tale

In cazul in care prestezi servicii intr-un anumit oras, pe langa promovarea online ar trebui sa imparti si pliante. Daca nu vrei sa le dai din mana in mana, poti lasa in porti sau in stergatoarele masinilor pliante in care spui ca schimbi sau montezi tablou electric apartament sau orice alt serviciu prestezi. Poti lasa si pliante cu promotii pentru serviciile tale. Oamenii vor tine minte si in plus, este posibil sa lasi pliantul chiar unei persoane care are nevoie de astfel de servicii dar nu stiau unde le pot gasi.

Nu uita de retelele de socializare

Instagram este mai putin comun pentru anunturi de genul zugraveli interioare insa Facebook este perfect in acest scop. Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ajungi la publicul tinta si ca oferi informatii concludente.  Iti poti face si o pagina de Facebook pe care sa publici filmulete de la diverse interventii pe care le faci. Daca filmezi casa clientului nu uita insa ca este necesar sa ii ceri permisiunea pentru a pune astfel de clipuri, mai ales daca apare si el in imagini.

Inscrie-te in cataloagele de firme si profesionisti din mai multe domenii

Chiar daca tu te ocupi doar de zugraveli sau doar de instalatii sanitare, in momentul in care esti alaturi de alti profesionisti cum sunt de exemplu electricienii, este usor sa iti gasesti clienti mai repede. De aceea, cel mai bine ar fi ca, desi ai propriul site, sa te inscrii si in directoarele de firme. In felul acesta vei reusi cu siguranta sa obtii cele mai bune rezultate. Cel care cauta sa isi repare prizele s-ar putea sa aiba nevoie dupa si de un zugrav care sa rezolve problema peretilor. De asemenea, cel care cauta un zugrav este posibil sa aiba nevoie de un electrician pentru renovarea casei sale sau de un instalator centrale. Atunci cand esti prezent alaturi de mai multi profesionisti din domenii variate dar cu legatura unele cu altele, toti veti reusi mai usor sa gasiti clienti.