Cum sa nu supraincarci un fiset metalic?

Cum sa nu supraincarci un fiset metalic?

Un fiset metalic este o piesa de mobilier utila in orice companie care are nevoie de mai multa organizare. Acesta nu doar ca rezista mai mult decat un dulap din plastic sau lemn, ci prezinta numeroase avantaje.

Spre exemplu, sistemele de inchidere sunt unele avansate si exista modele cu seif integrat. Datorita acestor caracteristici, tot mai multi antreprenori aleg sa investeasca in aceleasi produse. Fiecare persoana are insa nevoile diferite, iar obiectele depozitate sunt cele care fac diferenta. Iata ce trebuie sa stii pentru a alege solutia potrivita din magazinul online Office Class si pentru a evita supraincarcarea!

Tine cont de numarul de rafturi

Fisetele metalice cu un singur raft au dimensiunile de 90x40x90cm. Desi acestea par mici la prima vedere, in interior exista suficient spatiu pentru depozitarea informatiilor dintr-o companie aflata la inceput de drum. Astfel, poti adauga fisiere despre angajati si clienti, avand garantia faptului ca acestea raman in siguranta. De asemenea, greutatea maxima suportata de polita este de 35 de kilograme. Produsul costa doar 776,99 lei, fiind aplicata o reducere de 166,63 lei.

Iti doresti un model spatios? In acest caz, alege un fiset metalic Eco I A177. Acesta dispune de 4 rafturi reglabile pe inaltime, avand masurile de 90x40x180 cm. Structura exterioara este realizata din tabla de otel profilata, cu grosimea de 0,7mm. Constructia din otel cu peretii simpli permite utilizarea comerciala si cea industriala. Produsul este disponibil la pretul de 1 049,99 lei, avand culoarea gri.

Alege o ordine cronologica sau alfabetica

Unele hartii sunt marcate cu o anumita data, acest proces fiind legat de activitatile si deciziile din organizatie. In momentul in care acestea sunt separate dupa categorie si subcategorie, poti considera sortarea lor intr-o ordine cronologica. De exemplu, sa presupunem ca exista informatii despre clienti. Intr-un fiset metalic le poti amplasa pe cele noi in partea dreapta, iar pe cele anterioare sa le lasi in spate. In acest mod, poti vedea istoricul intr-un mod clar si ajungi rapid la perioada care te intereseaza.

Ordinea alfabetica este eficienta pentru raporturi de lucru sau facturi fiscale. Indiferent de preferinte, asigura-te ca alegi un sistem care sa fie usor de memorat si sa te ajute sa tii evidenta contabila. Unele fisete metalice vin la pachet cu 5 bibliorafturi cadou. Acestea sunt confectionate din carton rigid si dispun de un mecanism mecanic nichelat pentru prindere. Elimina documentele care nu mai sunt necesare in mod constant si incearca sa depozitezi o parte din informatii doar online. In felul acesta, vei reusi sa reduci din dezordine si sa te mentii productiv.

Profita de ofertele 3x la fisete metalice

Daca un singur fiset metalic nu este suficient de incapator pentru ceea ce-ti doresti sa amplasezi, probabil te-ai gandit deja sa achizitionezi mai multe modele separat. Totusi, nu este necesar sa platesti pretul intreg pentru asta.

La un magazin online ca Office Class, seturile de 3x fisete metalice sunt disponibile la oferte. Spre exemplu, modelele de fiset metalic cu dimensiunile de 800x350x1800 costa doar 2 771,99 lei. Prin urmare, economisesti 393,57 lei. In situatia in care nu dispui de toti banii necesari, plata poate fi efectuata in 3 rate fara dobanda. Alege-ti produsul preferat si dispui de livrare gratuita direct la usa biroului!

Articol realizat de www.iagency.ro