Cum să o impresionezi de la primul date? Atitudine, aspirații și ciocolata, printre detaliile ce nu trebuie sa-ți scape

Cum să o impresionezi de la primul date? Atitudine, aspirații și ciocolata, printre detaliile ce nu trebuie sa-ți scape

Probabil că nu mai vine ca un secret sau că vreo noutate faptul că nu există o rețeta a succesului atunci când vine vorba despre cucerirea unei femei. De ce? Pentru că fiecare femeie în parte este diferită prin felul sau de a fi, la fel cum suntem și noi bărbații. În ciuda faptului că trăim într-un secol în care rețelele de socializare au devenit practic un standard în abordarea potențialilor parteneri, modalitățile clasice (întâlnirile propriu-zise) de a face acest lucru rămân totuși mai mult decât relevante. Chiar dacă nu există vreun secret bine ascuns care îți poate garanta reușita, cert este faptul că există abordări adecvate care te pot face să îi intri în grații și să faci o prima impresie foarte bună.

Prima întâlnire este în general un moment marcat de emoții intense în cazul ambilor partenerii și este oarecum firesc având în vedere ca urmează să petrecem câteva clipe cu “un necunoscut” care ne poate deveni partener de viață. Pentru că uneori este dificil să ne pregătim în prealabil pentru astfel de momente, am pregătit pentru tine câteva sfaturi care îți pot fi de un real ajutor în pregătirea pentru o primă întâlnire.

            Încearcă să fii tu!

Un lucru absolut esențial de care trebuie să te asiguri că îl respecți cu strictețe este acela de a încerca să fii tu. Dacă îți vei asuma vreun rol care nu te reprezintă, există ca ea să își dea seama de acest lucru, astfel că șansele de a o cuceri vor scădea considerabil. Femeile apreciază bărbații care sunt naturali și care nu încearcă să pară ceea ce în realitate nu sunt. Amintește-ți mereu că ea te apreciază pentru ceea ce ești, nu pentru modul în care încerci să epatezi.

            Rezervă o masă în cadrul unui restaurant select

Chiar dacă o întâlnire romantică poate avea loc într-o varietate de locații, în mod cert o masă în cadrul unui restaurant de top în Cluj, sau în orice alt oraș în care locuiești este o alegere cu care nu vei putea da greș. Asigură-te însă că faci o rezervare cu câteva zile înainte, astfel încât să nu ai parte de surprize neplăcute.

Vorbește-i despre aspirațiile tale

Pentru a putea impresiona, nu trebuie să uiți de faptul că este necesar să participi activ la discuțiile cu ea, pentru că este unica cale prin care vă puteți cunoaște mult mai bine. Îți recomandăm chiar să îi vorbești despre aspirațiile tale, astfel încât să poată observa faptul că ești un bărbat ambițios, care știe cu exactitate ce își dorește. Chiar dacă cel mai probabil nu va fi de acord cu tot ce spui, este esențial să ai puncte de vedere și să știi să le susții.

Nu uita de mult îndrăgita ciocolată

Femeile iubesc florile și ciocolată, astfel că daca vei alege ca întâlnirea să se petreacă într-un alt loc decât în cadrul unui restaurant, atunci îți recomandăm călduros să alegi o ciocolată de calitate și să i-o oferi zâmbind. Micile gesturi contează enorm în astfel de momente, astfel că o ciocolată este o cale simplă și sigură prin care ii vei putea fura un zâmbet