Cum se incheie un contract pentru servicii DDD

Cum se incheie un contract pentru servicii DDD

Cand insectele sau rozatoarele patrund in sediul unitatii, acestea contamineaza suprafetele si aerul cu diverse microorganisme ce pot transmite multe boli. De aceea, la Solution Atac va recomandam incheierea unui contract de servicii de dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Afla acum totul despre cum se incheie un contract pentru servicii DDD.

De ce trebuie sa inchei un contract pentru servicii DDD

Atunci cand Romania a aderat la Uniunea Europeana, s-a introdus obligativitatea si periodicitatea contractelor de furnizare a serviciilor DDD – de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. Agentii economici sunt obligati sa detina astfel de contracte, iar dezinsectia, dezinfectia si deratizarea trebuie efectuate lunar si ori de cate ori este nevoie.

Orice persoana juridica sau angajator trebuie sa incheie un astfel de contract pentru servicii DDD si este obligat sa asigure conditiile si fondurile necesare pentru aplicarea tuturor masurilor de dezinfectie, igiena, dezinsectie si deratizare. Pentru a nu risca eventuale contraventii si sanctiuni, multe societati apeleaza la firme specializate in prestarea de servicii DDD.

Solution Atac executa astfel de servicii de dezinsectie, dezinfectie si deratizare la cele mai inalte standarde si la cel mai bun raport calitate-pret. Detinem toate autorizatiile necesare, precum si echipamentul si tratamentele care va vor ajuta sa tineti la distanta daunatorii de orice fel.

Ce trebuie sa iei in calcul la semnarea unui contract DDD

Contractul de servicii DDD se incheie pe o perioada bine definita, de cele mai multe ori pe un an, si exista posibilitatea prelungirii acestuia prin semnarea unui act aditional. Contractul de acest tip poate fi negociat, iar agentii de la Solution Atac vor lua in calcul fiecare particularitate a cazului dumneavoastra inainte sa va faca o oferta de pret. In plus, beneficiati de consultanta gratuita si fiecare lucrare este atent documentata, cu serviciile prestate, echipamentul folosit si substanta aplicata pentru obtinerea efectelor scontate.

Tarifele pentru serviciile DDD oferite de Solution Atac variaza in functie de cativa factori esentiali:

  • Marimea suprafetei

  • Domeniul de activitate al firmei

  • Tipul de daunatori ce trebuie eliminati

  • Timpul alocat executarii serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare

  • Gradul de infestare, daca este cazul

  • Numarul de interventii stipulate in contract

Pentru a evita orice neplaceri legate de serviciile DDD, va recomandam sa colaborati cu o companie acreditata ce lucreaza cu personal calificat si echipamente de ultima generatie. La Solution Atac, va garantam ca nu veti avea probleme cu bacteriile, insectele sau rozatoarele. Daca ne semnalizati din timp aparitia acestor daunatori, vom folosi toate metodele necesare eliminarii focarului si prevenirii aparitiei unor alte amenintari.

Va recomandam incheierea unui contract pentru un pachet de servicii DDD precum si de colectare a uleiului uzat si chiar a instalarii unor separatoare de grasimi, daca este cazul. Pretul este unul avantajos, iar solutiile oferite vin in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Odata ce insectele sau rozatoarele au patruns la sediul unitatii dumneavoastra, au contaminat spatiul, iar serviciile de dezinsectie si deratizare trebuie sa fie insotite de o dezinfectare riguroasa. Apelati la Solution Atac pentru un contract de servicii DDD si tineti la distanta daunatorii care ar putea sa va afecteze activitatea economica!