Factori de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un depozit industrial

Factori de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un depozit industrial

Ca proprietar de afaceri, decizia de a cumpara un depozit industrial este foarte importanta. Prin urmare, se recomanda studierea unui numar de factori inainte de a face orice tranzactie.

Stim ca gasirea unui spatiu ideal pentru compania dumneavoastra nu este o sarcina usoara, deoarece implica o investitie mare care poate afecta atat activitatea, cat si gestionarea afacerii. Sunt mai multe tipuri de hale metalice pe care le puteti alege.

  1. Utilizarea halei metalice.Evaluati daca doriti sa o utilizati in scopuri comerciale sau industriale. De asemenea, este esential sa determinam obiectivul celorlalte companii din zona de a verifica daca a noastra se incadreaza sau nu. In caz contrar, va exista o lipsa de servicii, comunicatii si o distanta fata de publicul nostru tinta.
  2. Locatie. Luati in considerare distanta pe care o aveti fata de clienti, furnizori si personal. Toate acestea vor influenta timpii, costurile de distributie si transport.
  3. Dimensiuni si conditionare.Colectati toate informatiile despre hala metalica : consumabile de baza, starea generala a proprietatii, tipul si calitatea materialelor… Puteti face o lista cu tot ce aveti nevoie, astfel incat sa nu uitati nimic.
  4. Regulamente.Solicitati un certificat de dezvoltare urbana pentru a verifica daca activitatea companiei noastre este autorizata in domeniul industrial.
  5. Negocierea.Evaluati toate conditiile acordului. Daca nu sunteti sigur de oricare dintre clauze, cautati ajutorul unui consilier pentru a va ghida prin procesul de cumparare si vanzare.

De ce hale metalice?

Avantajele structurilor metalice

  • Timpul de constructie este scurt.
  • Este posibil sa se efectueze constructii in zone aglomerate.
  • Constructiile pot fi realizate cu spatii libere mari, cum ar fi spatii, sali, stadioane, centre sportive.
  • Cladirile pot fi construite cu o probabilitate de crestere si schimbare a functiilor
  • Poate fi folosit pe orice tip de teren.

 

Dezavantaje ale structurilor metalice

Utilizarea sa nu este recomandata daca in cladirea care urmeaza sa fie construita exista un risc ridicat de incendiu, datorita naturii activitatilor care se vor desfasura acolo.

Tipuri de structuri metalice.

Se disting 5 tipuri de structuri metalice, enumerate mai jos:

Boltit: In aceste structuri boltite, cupole si arcade sunt folosite pentru a distribui si echilibra sarcinile. Ele sunt frecvent utilizate in catedrale si biserici.

Cladiri inalte: In acestea se utilizeaza un numar mare de grinzi, stalpi, coloane si fundatii-sunt cladiri usoare si inalte ce pot fi construite. Ele sunt utilizate in majoritatea cladirilor din orice oras mare al lumii.

Triangulat: Elementele sale sunt aranjate intr-o forma triunghiulara, sunt foarte usoare si economice. Acestea sunt frecvent utilizate in constructia de poduri si cladiri industriale.

Suspendate: Ei folosesc cabluri sau curele atasate la suporturi foarte rezistente. Curelele dau stabilitate structurii. Un exemplu in acest fel sunt podurile suspendate.

Structuri metalice

O cladire industriala poate avea diferite tipuri de constructii. In acest caz, optiunea de a incorpora structuri metalice ofera beneficii multiple in raport cu alte materiale. Principalul avantaj care distinge acest material este utilizarea otelului in sine ca element, fara indoiala unul dintre cele mai ecologice, deoarece indeplineste trei calitati: durabil, reciclabil si reutilizabil.

In plus, ele se caracterizeaza prin rezistenta ridicata, precum si siguranta maxima care garanteaza o durata aproape nelimitata, cu o intretinere minima.