Fernox Fluid Protector+

Fernox Fluid Protector+

Fernox Fluid Protector+ este un produs avansat, multifuncțional, conceput special pentru a proteja și menține curățenia în toate sistemele de încălzire centrală casnică. Încă de la instalare, formula unică cu acțiune triplă oferă clienților o protecție de top în industrie. Aceasta protejează împotriva coroziunii pe termen lung și a acumulării de depuneri în radiatoare, conducte, schimbătoare de căldură și componente, precum și împotriva apariției altor contaminări. Datorită acestei combinații de ingrediente alese cu grijă, care acționează sinergic în timpul funcționării, Fernox Fluid Protector+ beneficiază de o protecție eficientă si sigură, împotriva coroziunii și a formării de calcar, menținând în același timp debite nerestricționate pentru o livrare eficientă către fiecare parte a sistemului.

Fernox Fluid Protector+ este o nouă soluție inovatoare care vă poate ajuta să vă proteja instalațiile termice și de încălzire împotriva coroziunii, a calcarului și a uzurii. Această tehnologie de ultimă generație a fost dezvoltată pentru a rezolva problema acumulării de calcar în țevi, radiatoare și cazane, care reprezintă o cauză majoră de deteriorare a aparatelor și a altor componente. Utilizând Fernox Fluid Protector+, puteți reduce nevoia de reparații și întreținere costisitoare, precum și îmbunătăți longevitatea sistemului dumneavoastră.

Cum functioneaza?

Soluția Fernox Fluid Protector+ funcționează prin crearea unui scut protector invizibil pe toate suprafețele metalice din sistem. Acest scut previne acumularea de depuneri în interiorul țevilor, radiatoarelor și boilerelor, permițând apei calde să curgă liber, fără a se înfundă sau bloca. Protecția previne, de asemenea, apariția coroziunii electrolitice între diferitele metale din cadrul aceluiași sistem, împiedicând deteriorarea în timp. De asemenea, este ușor de instalat – este suficient să o adăugați în sistemul de încălzire centrală după o spălare completă – ceea ce înseamnă că puteți beneficia de această protecție puternică cu o întrerupere minimă a rutinei dumneavoastră casnice.

Pe lângă faptul că protejează împotriva formării calcarului și a coroziunii, Fernox Fluid Protector+ ajută, de asemenea, la reducerea facturilor de energie prin îmbunătățirea eficienței transferului de căldură în întregul sistem de instalații sanitare și de încălzire al casei dumneavoastră. Oferind o suprafață internă mai netedă pentru schimbul de căldură, elimină punctele reci din radiatoare, care sunt cauzate de acumularea de calcar în interiorul țevilor. Acest lucru permite ca apa să se încălzească mai repede, ceea ce duce la costuri de funcționare mai mici pentru sistemul de boiler – economisind bani pe termen lung!

Fernox Fluid Protector+ nu numai că protejează împotriva coroziunii, a acumulării de calcar și a uzurii, dar ajută și la prevenirea deteriorărilor ulterioare, în cazul în care acestea apar. În cazul în care se acumulează depuneri în zone care nu sunt atinse de operațiunile regulate de spălare (cum ar fi în spatele radiatoarelor), stratul de protecție va acționa ca un lubrifiant pe suprafețele de contact, reducând orice frecare suplimentară care ar putea cauza mai multe daune pe parcurs.

Beneficii

  • Fernox Fluid Protector+ este un tratament pe bază de apă care ajută la protejarea împotriva coroziunii și a formării de calcar în sistemele de încălzire casnice.
  • https://g-m-store.ro/produs/fernox-filter-fluid-protector/ conține un amestec unic de inhibitori de coroziune și inhibitori de calcar care ajută la menținerea sistemelor de încălzire curate și fără acumulări.
  • Fernox Fluid Protector+ este compatibil cu toate tipurile de sisteme de încălzire, inclusiv cu cele cu componente din aluminiu.
  • Fernox Fluid Protector+ este ușor de utilizat și necesită doar o singură doză pentru fiecare sistem de încălzire.

Concluzie

Cu Fernox Fluid Protector+, veți avea liniștea de a ști că sistemele dumneavoastră de instalații sanitare și de încălzire sunt protejate împotriva coroziunii, a acumulării de calcar și a uzurii – chiar dacă acestea se află în locuri greu accesibile. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să reduceți facturile costisitoare de reparații, dar va asigura, de asemenea, o performanță optimă a sistemului dvs. de încălzire pe toată durata de viață a acestuia!