Flori de apartament rezistente la intuneric

Flori de apartament rezistente la intuneric

Florile de apartament sunt ceea ce cauti atunci cand vrei sa dai un aer fresh locuintei tale. Datorita culorilor lor, acestea au puterea de da viata locuintei, transformandu-o in spatiul perfect pentru tine. Pe langa aspectul lor deosebit, florile imbunatatesc calitatea aerului din spatiile interioare asa ca este un motiv intemeiat de a achizitionata flori de apartament.

In ceea ce priveste ingrijirea florilor de apartament ai de respectat cateva lucruri ce sunt vitale lor. Ai grija ca solul sa nu fie nici prea uscat si nici prea umed, astfel floarea risca sa moara. O exceptie sunt plantele suculente care pot suporta solul uscat. Apa pe care o folosesti la udarea florilor trebuie sa nu contina prea mult clor, astfel va afecta intr-un mod negativ floarea. Lumina reprezinta si ea un factor important in dezvoltarea florilor, dar trebuie sa cunosti exact daca florile pe care le deti au nevoie de lumina directa de la soare sau pot trai si in penumbra. Nu toate florile iubesc lumina sau apa in mod egal asa ca inainte de a achizitiona o floare, trebuie sa te informezi de conditiile necesare ei. Un alt aspect la care trebuie sa fii atent este umiditatea aerului. In general florile de apartament iubesc o umiditate ridicata iar daca mediul in care le pui este prea uscat, le poti stropi din cand in cand cu apa pentru a mentine o umiditate mai mare.

Flori rare de apartament                           

Chiar și când vine vorba de flori de apartament, unii își doresc ceva mai special. Sunt anumite flori ce se găsesc mai greu și din acest motiv, interesul multora este de a avea acele flori. Printre acestea se enumera: floarea Campion, liana de jad, cactusul orhidee, ciocul papagalului. Din cauza culorilor intense atrag atenția și admiratia oricui. Din cauza raritatii lor vor impresiona pe oricine iti va vizita locuința. Transforma-ți acum locuința într-un mod inedit achiziționând flori rare de apartament. Fiind destul de rare trebuie sa aștepți momentul când acestea vor apărea pe piata pentru a te bucura de ele.

Nu este ușor sa găsești floarea perfecta pentru tine dar îți recomandam ceva mai special, anume florile rare pe care la poți ține fără probleme in locuința ta. Cu siguranța merita sa achiziționezi flori rare pentru casa ta pentru a ieși din anonimat și de a te bucura de ele in orice moment dorești. Poate uneori simți nevoia de ceva special in viața ta iar noi iti recomandam cu drag florile, mai ales cele rare pentru a avea o stare de spirit mai buna. Vei vedea ca si o singura floare va avea puterea de a te impresiona si a-ti lumina ziua.

Flori de apartament exotice

Daca esti o persoana caruia ii plac lucrurile mai extravagante, atunci florile exotice cu siguranta te vor multumi pe deplin. Datorita aspectului lor te pot trimite cu gandul la locuri de vis si poti oricand sa ai si tu una in locuinta ta. Intr-adevar florile exotice au nevoie de o buna ingrijire, sa le putem face toate conditiile pentru o crestere sanatoasa. Trebuie sa iti placa sa ai grija constant de aceste flori pentru a rezista cat mai mult.  Daca iti este greu sa ai grija de mai multe flori exotice in acelasi timp, poti opta pentru unele care au aproape aceleasi nevoi.

In ceea ce priveste solul, unele flori exotice prefera unul mai acid, in timp ce altele prefera unul mai nisipos. Inainte de a cumpara o floare exotica pentru casa ta, trebuie sa te informezi foarte bine despre nevoile plantei respective, sa vezi daca se poate adapta mediului locuintei tale. Un lucru de stiut este ca unele florile exotice de apartament au o perioada anume de hibernare si datorita acestui lucru se opresc din crescut. In perioada de hibernare, florile se pot transplanta fara sa sufere atat de multe modificari, ca in momentul in care nu hiberneaza. Pe timpul iernii din cauza soarelui care apune mai devreme,  florile exotice au nevoie de mai multa lumina. Pentru a avea lumina necesara, poti opta pentru o lampa cu lumina fluorescenta care va inlocui lumina naturala. Poate parea complicat pentru unii sa aiba grija de o floare exotica, dar cu timpul ii va intelege nevoile si se va obisnui cu intretinerea ei.