Foliile din sticlă securizată pentru telefonul tău: descoperă avantajele și dezavantajele acestora

Foliile din sticlă securizată pentru telefonul tău: descoperă avantajele și dezavantajele acestora

În ultimii ani, odată cu creșterea vânzării de smartphone-urilor de ultimă generație, utilizarea protecțiilor de ecran din sticlă securizată a început să se răspândească. Dar sunt chiar atât de necesare? În cele ce urmează vei afla avantajele și dezavantajele foliilor din sticlă securizată!

Sunt atât de eficiente foliile din sticlă securizată?

Smartphone-urile actuale, fiind mai ușoare, fac ecranul mult mai expus la eventuale zgârieturi, din acest motiv, foliile din sticlă securizată au început să capete o proeminență mai mare în comparație cu cele tradiționale din plastic.

Deși există păreri de tot felul, este adevărat că, în general, există tendința de a vrea să cheltuiești ceva mai mulți bani pe o protecție de sticlă securizată , mai ales dacă smartphone-ul tău este de ultimă generație.

Avantajele protecțiilor de ecran din sticlă securizată

Folia de protecție din sticlă este mai ușoară decât cea din plastic, este mai ușor de aplicat și de evitat bulele enervant care apar de obicei în dispozitivele de protecție tradiționale, în cazul în care ecranul nu a fost perfect curat.

Deoarece aderă mai bine și mai ușor decât cele din plastic, atingerea ecranului cu ele se îmbunătățește semnificativ, iar scrierea este mai confortabilă, deoarece degetele alunecă mai ușor cu acest tip de folie telefon. În ceea ce privește experiența bună a utilizatorului, acesta alegere favorizează, de asemenea, protecțiile din sticlă securizată, pe care unele dintre ele încorporează tehnologia anti-amprente, astfel încât ecranul să nu fie murdărit de urme de mână.

În plus, protecțiile din sticlă securizată rezistă, în general, la umflături și zgârieturi mai bine decât cele din plastic, amortizând fisurile pe care le produc micile accidente, uneori chiar spărgându-se în locul geamului ecranului.

Dezavantaje ale foliilor din sticlă securizată

Este adevărat, prețul lor poate fi un inconvenient dacă nu dorești să investești prea mulți bani în protecția smartphone-ului tău, căci foliile de sticlă securizată pentru ecranul mobilului au costuri destul de mari. Tu trebuie să evaluezi utilizarea pe care i-o dai telefonului tău mobil, dacă este expus șocului și dacă merită să cumperi una dintre cele mai scumpe folii.

Grosimea sa poate fi, de asemenea, un dezavantaj, căci aceasta este în special mai mare decât cea a foliilor de protecție din plastic, dar nu trebuie să fie o neplăcere pentru utilizarea zilnică a mobilului tău. La început, vei avea nevoie de puțin timp pentru a te obișnui cu ea.

Desigur, trebuie să ții cont de faptul că, dacă impactul pe care îl primește mobilul tău este foarte mare, nimic nu poate împiedica spargerea ecranului, nici măcar o protecție din sticlă securizată. Din acest motiv și, deși nu sunt de obicei foarte confortabile, este recomandat să folosești o husă sau o carcasă și chiar o protecție din silicon pentru ecran, pentru a te asigura că acesta este mai bine protejat și poate servi pentru a susține funcția de protecție.
Prin urmare, ai grijă întotdeauna de smartphone-ul tău cu o carcasă bună și cea mai potrivită folie de ecran pentru acesta.