Foloseste Gano Excellium pentru o activitate a creierului sanatoasa

Foloseste Gano Excellium pentru o activitate a creierului sanatoasa
Lumea in care traim astazi se misca rapid. A ramane activ si productiv iti permite sa obtii mai mult, dar poate fi usor sa-ti neglijezi bunastarea. Fiecare zi este plina de munca, viata si joaca, care te pot lasa sa te simti epuizat fizic, mental si spiritual. Va puteti petrece ziua simtindu-va prea ocupat, iar noptile simtindu-va prea stresati. Hranirea mintii, a corpului si a spiritului va poate ajuta sa va bucurati de stilul de viata pe care vi-l doriti.

Gano Excel ofera trei suplimente care va sprijina in cautarea unei vieti fericite si sanatoase. Ganoderma Lucidum, cunoscuta si sub numele de Reishi, este o ciuperca rosie apreciata de secole ca promotor al longevitatii si sanatatii. Astazi, ramane populara pentru o varietate de beneficii de sanatate cercetate.

Suplimentele de la Ganomag ofera beneficii de sanatate prin confortul unei simple capsule. Potrivite si pentru vegani, aceste suplimente sunt facute din pudra fina de ciuperci. Fiecare ofera sute de fitonutrienti si compusi bioactivi ce va ajuta sa aveti o minta sanatoasa, intr-un corp sanatos.

  • Gano Excellium pentru minte. Acest supliment natural nootropic foloseste 100% miceliu Ganoderma ambalat cu polizaharide si germaniu organic. Aceste elemente naturale pot creste nivelul de oxigen din sange, sustinand vigilenta si claritatea mentala. Proteinele, enzimele si aminoacizii unici pot sustine functionarea eficienta a creierului si pot oferi rezistenta mentala de care aveti nevoie pentru a trece peste zi.
  • Cordyceps pentru corp. Gano Excellium foloseste 100% Cordyceps Militaris pentru a furniza organismului compusii sai bioactivi unici. Planta naturala s-a dovedit ca imbunatateste utilizarea oxigenului prin organism in timpul exercitiilor fizice. Ofera-i corpului tau sprijinul suplimentar de care are nevoie pentru a se simti puternic si reinnoit. Cresterea rezistentei ajuta la a face fata stresului de zi cu zi.
  • Ganoderma pentru un corp sanatos. Atingerea unui echilibru, incepe cu folosirea de produse ce ajuta la relaxare si la functionarea memoriei si a corpului la capacitate maxima. Ganoderma ajuta la absorbtia unor compusi importanti pentru a imbunatati vigoarea generala. Beta-glucanii si antioxidantii de la Ganoderma ofera suport celular de baza care va ajuta sa va simtiti cat mai bine. Proprietatile sale adaptogene sustin un sistem imunitar echilibrat care se apara impotriva inflamatiei.

Cum va puteti hrani corpul, mintea si spiritul?

Sustine toate aceste trei discipline holistice cu beneficiile naturale ale Ganoderma lucidum si Cordyceps militaris. Suplimentele zilnice Ganoderma, Excellium si Cordyceps de la Gano Excel se completeaza reciproc pentru a forma o sinergie de sanatate, energie si intinerire.

Gano Excellium, este un produs realizat din miceliul unei ciuperci rosii mai tinere, Excelliumul  este cunoscut si sub denumirea de Tonicul creierulu, ce contine un spectru de ingrediente: vitamine, minerale, enzime, carbohidrati si proteine,  considerate esentiale pentru dezvoltarea si functionarea creierul.

Este excelent atat pentru copii, cat si pentru adulti. Combinat cu Ganoderma proprie a lui Gano Excel, Excellium functioneaza sinergic pentru a deveni ceea ce multi cred ca este cel mai bun tandem minte – corp in nutritie de astazi.

Gano Excellium contine vitamine, minerale, proteine care pot imbunatatii functia eficienta a creierului si poate produce rezistenta mentala de care aveti nevoie pentru a trece peste zilele grele.