Iata cum poti profita de ofertele de pariuri tenis atunci cand cunosti favoritul unei partide!

Iata cum poti profita de ofertele de pariuri tenis atunci cand cunosti favoritul unei partide!

Tenisul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume, iar acest aspect se oglindeste si in ofertele de pariuri sportive. Astfel, pariorii au o varietate deosebit de mare de optiuni de pariuri tenis la dispozitie, fie acestea in sistemul clasic sau cel live. Poti miza pe foarte multe momente ale unui meci de tenis, de la castigatorul turneului pana la numarul de greseli duble sau metoda castigarii urmatorului punct (in cadrul ofertelor de pariuri tenis live).

Aceasta diversitate si flexibilitate oferita de tenis este foarte apreciata de pariori, in special din moment ce partidele de tenis se desfasoara pe tot parcursul anului. Sunt multe aspecte care fac din tenis un sport ideal pentru pariori, iar unul dintre acestea este reprezentat de sansele mari de castig ale favoritului.

Variabilele din tenis sunt mai putine decat cele din fotbal, de exemplu. Nu exista avantajul “publicului de acasa”, arbitrajul este ajutat de tehnologie video (recent introdusa si in unele competitii de fotbal), vremea este intotdeauna favorabila, iar totul tine de forma unui singur jucator, nu de o intreaga echipa.

Astfel, multi pariori cu experienta prefera sa dezvolte o strategie simpla de pariuri tenis, astfel incat profita de cunostinele pe care le au pentru a sustine favoritul. Iata cateva optiuni de pariere pe favorit care se regasesc pe un numar foarte mare de bilete din cadrul platformei Get’sBet!

Castigatorul turneului

Indiferent daca ai o experienta vasta sau mizezi pe acest sport doar ocazional, aceasta optiune este una simpla si la indemana. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi jucatorul care crezi ca va castiga finala respectivei competitii. De regula, jucatorul favorit la ridicarea trofeului va avea o cota de 3-4.

De partea opusa, tenismenii considerati “cei mai slabi” din cadrul competitiei vor avea cote ce pot depasi chiar si 1.000. Inainte sa calculezi castigul posibil in cazul unui pariu de 100 de lei, trebuie sa stii ca sansele producerii unei asemenea “surprize” sunt extrem de mici. Cu toate acestea, nimic nu este imposibil in sport, motiv pentru care pariurile sportive atrag atat de multe persoane.

Castigatorul meciului

Acest pariu este foarte simplu: trebuie sa alegi castigatorul dintre cei doi tenismeni care se confrunta pe teren. In functie de diferenta de valoare dintre cei doi sportivi, cotele regasite in cadrul ofertei de pariuri tenis vor fi mai mari sau mai mici. In majoritatea cazurilor, favoritul porneste cu o cota sub 2, iar sportivul care are a doua sansa va fi cotat mai bine de 2.

Aceasta optiune este disponibila si pe durata partidei, in cadrul ofertei de pariuri tenis live. Cu toate acestea, cotele se vor modifica pe masura ce meciul se apropie de un rezultat. Astfel, daca vrei sa pariezi pe favoritul partidei, cel mai bun moment este atunci cand acesta are un inceput de joc mai slab, intrucat cota de care te vei bucura va fi mai mare.

Handicap

Cand diferenta de valoare dintre cei doi jucatori de pe teren este foarte mare, cota favoritului va fi mica (neatragatoare), iar riscul de a paria pe victoria jucatorului mai slab va fi foarte mare. Tocmai de aceea, ofertele de pariuri tenis iti pun la dispozitie optiuni de handicap menite sa echilibreze “raportul de forte” din teren.

Astfel, daca mizezi pe jucatorul cotat mai slab cu un handicap de +2.5 game-uri si acesta pierde la unul ori doua game-uri diferenta sau chiar castiga partida, pariul tau este castigator. Favoritul, in schimb, va trebui sa castige la o diferenta mai mare de 2,5 game-uri pentru a castiga aceasta optiune.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO