Mos Craciun live pe Facebook si Zoom

Mos Craciun live pe Facebook si Zoom

Dupa cum stim cu totii, anul acesta este diferit, dar asta nu inseamna ca trebuie sa pierdem distractia Craciunului, in special intalnirea cu Mos Craciun! incanta-ti copiii si familia cu o vizita virtuala personala de la Mos Craciun. Este sigur, convenabil si distractiv!

In aceste vremuri fara precedent, Mos Craciun a fost nevoit sa vina cu idei noi pentru a putea fi alaturi de fiecare copil in parte. Chiar si cu o sanie magica si opt reni, vizitele lui Mos Craciun vor fi limitate, dar totusi, a fost de acord sa ne viziteze virtual de la Polul Nord – sa speram ca Wi-Fi-ul din satul lui Mos Craciun va rezista.

Din fericire, cu ajutorul doamnei Craciun, Mosul, a invatat sa se adapteze pentru a se asigura ca timpul unu-la-unu cu Mosul este inca posibil. Multumita spiridusilor, care au ajutat-o pe doamna Craciun sa stapaneasca Facebook Live si Zoom, acum puteti petrece timp cu Mosul in siguranta in timpul unei vizite virtuale.

Mos Craciun si doamna Craciun se folosesc de tehnologie, pentru a reuni familiile de sarbatori in timpul unui an in care autoritatile din domeniul sanatatii ne cer sa pastram distanta.

 

Conversatiile Zoom cu Mos Craciun sunt aici pentru a ramane in amintirea tuturor copiilor.

Inaintea apelului final pe Facebook sau Zoom, va rugam sa ne oferiti din timp detalii despre familia dumneavoastra, precum: numele animalelor de companie, profesorii si informatiile despre un cadou preferat, ce pot fi la indemana lui Mos Craciun. Vom crea aceste detalii intr-o experienta unica, care va lasa copilul cu un sentiment de uimire si credinta in Magia Craciunului.

Vizita ta virtuala va fi transmisa in direct din casa lui Mos Craciun Live de la Polul Nord. Mos Craciun ramane aproape de atelierul lui anul acesta, la fel ca noi toti. El este disponibil sa vorbeasca cu copiii, desi cu ajutorul unui video pe Zoom sau Facebook!

Cu ocazia acestor sarbatori invitam familiile la vizite virtuale cu intrare programata cu Mos Craciun in direct de la Polul Nord! Datorita faptului ca a fost un an plin de provocari, este timpul pentru a emana fericire si pentru a face din magia sarbatorilor o realitate. Bucurati-va de o vizita virtuala cu Mos Craciun din confortul propriei case si asigurati-va din timp ca ati achizitionat cadourile dorite.

Discutiile cu Mos Craciun in mediul online nu difera cu mult fata de cum l-ar vedea in realitate. Indiferent de unde se afla Mosul, acesta poate avea o discutie cu copilul dumnevoastra timp de 15 minute.Mosul nostru stie exact ce sa spuna si ii roaga pe copii sa surprinda cele mai bune momente. De obicei copiii ii spun cele mai amuzante lucruri lui Mos Craciun!

Copiii tai vor fi incantati sa discute despre prajiturile pe care le vor lasa lui Mos Craciun, unde sa parcheze sania, ce sa lase deoparte pentru reni si multe altele!

Cu ajutorul acestor vizite virtuale cu Mos Craciun, oferim amintiri pe care atat copiii cat si parintii le vor pretui o perioada lunga de timp.