O cutie speciala pentru o sticla de vin vechi

O cutie speciala pentru o sticla de vin vechi

Imi place sa le ofer prietenilor mei cadouri cu fiecare ocazie cu care ne intalnim. Asta si pentru ca ne intalnim si destul de rar asa ca fiecare moment putem spune ca este ceva special. Si ce mod mai bun de a povesti ce am mai facut si ce ne dorim sa mai facem decat alaturi de un pahar de vin bun, eu fiind cel care a initiat acest obicei al nostru si pe care il urmam de fiecare daca cand ne intalnim acasa la unul dintre noi.

Pentru ca inca de cand m-am nascut si pana in prezent am locuit numai la tara iar in oras in timpul studiilor, am avut mereu lucruri specifice oricarei case de la tara, asta insemnand si o vie, de care am avut mereu mare grija, devenind in timp un fan al vinului si invatand cum sa il fac din ce in ce mai bun. Nu este un lucru deloc greu de realizat, o data ce inveti cateva aspecte de baza si ai la indemana echipamentele potrivite. Iar eu nu produc cat sa pot vinde insa produc cat sa am pentru consumul propriu si sa mai ofer si prietenilor, dupa cum deja am mentionat. Asta insemna ca nici nu este nevoie de investitii substantiale.

Datorita faptului ca am inceput sa fac asta de peste 20 de ani, si parintii mei inaintea mea, ma pot mandri cu cateva sticle de vin vechi chiar si de 30 de ani, un vin excelent, realizat doar cu ingrediente naturale, fara indulcitoi si alte substante. Si nu exista degustatori mai buni decat ai mei prieteni, care ma felicita de fiecare data atat pentru gustul vinului dar si pentru ambalajele alese, cutii transport sticle de la iPack, de calitate superioara. Acestea nu numai ca sunt rezistente dar totodata, au un aspect premium, simplist dar modern.

Multi producatori din domeniul bauturilor alcoolice, in special vin, utilizeaza cutii iPack pentru ambalare si astfel am reusit si eu sa aflu despre ele. Pentru ca, ce metoda mai buna de a-ti imbunatati produsul decat prin degustarea si compararea cu altele. Si am ramas placut surprins si eu de cutiile utilizate la sticlele de vin pe care le-am cumparat, dorind sa le utilizez si eu.

iPack le pune la dispozitie clientilor o gama variata de cutii transport, atat pentru sticle cat si pentru alte utilizari, precum cutii simple, clasice, cutii pizza, cutii speciale pentru procese de mutare si relocare sau cutii pentru transport specializat (cutii alimente, pentru flori sau cutii paletizare). Toate sunt realizate din acelasi carton de calitate superioara, CO3 sau CO5, din doua sau trei straturi, dupa nevoile si preferintele clientilor.

Cu scopul de a oferi mai multa siguranta dar si un aspect ceva mai elegant sticlelor de vin, eu aleg mereu cutii pentru o sticla sau pentru doua sticle cu insert, un sistem care tine in loc sticla de vin in timpul transportului astfel incat gradul de protectie sa fie si mai mare.