O vitrina calda poate fi un exceptional instrument de marketing, pentru localul dumneavoastra!

O vitrina calda poate fi un exceptional instrument de marketing, pentru localul dumneavoastra!

In oferta unui furnizor cu o experienta indelungata si cu adevarat profesionist, pentru domeniul HoReCa, asa cum este Fresco Expert, care sustine inovatia in bucatariile restaurantelor de top din Romania inca din anul 1992, se regasesc cateva echipamente care pot fi folosite si drept instrumente foarte eficiente de marketing, nu doar in scopul lor propriu-zis (sau principal). Printre acestea, se numara si unele modele de vitrina calda, pe care vi le vom prezenta in continuare, care pot fi personalizate, contribuind astfel la conturarea unei strategii unitare de branding si la cresterea notorietatii firmei dumneavoastra din industria ospitalitatii.

Ne referim, mai exact, la produsele tip vitrina calda de la Alto Shaam, companie infiintata in Statele Unite ale Americii, in anul 1955. Acestea beneficiaza de control individual al temperaturii pe fiecare raft si un consum redus de energie electrica, putand genera economii de pana la 50%, comparativ cu modelele traditionale. Ele sunt echipate cu tehnologia patentata Halo Heat, fara ventilator, care impiedica uscarea alimentelor, iar utilizarea simpla si curatarea usoara contribuie si ele la un flux operational relaxat, in zonele de servire si cumparare a produselor la pachet.

Totusi, cele mai mari avantaje ale acestor vitrine calde tin de posibilitatile de individualizare, dupa cum am mentionat si mai sus. Asadar, echipamentele sunt personalizabile cu marca proprie si elemente grafice mobile, ceea ce atrage atentia asupra alimentelor si ajuta la imbunatatirea imaginii marcii dumneavoastra. Mai mult decat atat, felurile de mancare proaspete sunt etalate intr-un mod placut, din punct de vedere vizual, iar rafturile dotate cu LED-uri, grafica interschimbabila cu iluminare din spate si sinele pentru preturi au si ele un rol determinant in convingerea clientilor sa achizitioneze produsele dumneavoastra.

Prin urmare, o vitrina calda ajuta atat la mentinerea alimentelor la temperatura dorita si potrivita pentru un consum imediat, cat si la prezentarea estetica a acestora, sporind astfel profiturile business-ului dumneavoastra. La Fresco Expert, exista nu mai putin de 5 tipuri de asemenea echipamente de la Alto Shaam, pe care vi le prezentam in continuare, alaturi de principalele lor caracteristici si specificatii tehnice. Studiindu-le, in functie de bugetul si necesitatile dumneavoastra, puteti alege in deplina cunostinta de cauza:

Vitrina calda HSM-24-3S-CT (3 rafturi) – 36.725 de lei

Dimensiuni: 60,9×69,4×116,2 cm / Greutate: 113 kg / Capacitate: maximum 7 kg per raft;

HSM-36-S3-CT (3 rafturi) – 41.625 de lei

Dimensiuni: 91,4×69,4×116,2 cm / Greutate: 141 kg / Capacitate: maximum 11 kg per raft;

HSM-24-5S (5 rafturi) – 58.225 de lei

Dimensiuni: 60,9×69,4×202,9 cm / Greutate: 184 kg / Capacitate: maximum 7 kg per raft;

HSM-36-5S (5 rafturi) – 66.005 lei

Dimensiuni: 91,4×69,4×202,9 cm / Greutate: 225 kg / Capacitate: maximum 11 kg per raft;

HSM-48-5S (5 rafturi) – 69.550 de lei

Dimensiuni: 121,9×69,4×202,9 cm / Greutate: 255 kg / Capacitate: maximum 18 kg per raft.

Modelele de vitrina calda enumerate mai sus vin insotite de garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera), care poate fi extinsa, contra cost, la Performance Care (Base + o revizie anuala, training utilizare, interventie in 72 de ore) si Premium Care (Performance + 24 de luni piese de schimb si manopera, interventie in 48 de ore).