Opteaza pentru servicii funerare complete de la profesionisti

Opteaza pentru servicii funerare complete de la profesionisti

Poti apela oricand la echipa de la Casa Funerara Luca in vederea beneficierii de sprijin esential ti necesar in desfasurarea sau organizarea ceremoniilor de inmormantare. Compania noastra de pompe funebre este una profesionala, serioasa si dedicata in oferirea de servicii sau pachete funerare accesibile pentru toate familiile indurerate. Astfel ca te poti baza oricand pe noi deoarece suntem alaturi de tine si te putem indruma in tot acest proces. De asemenea, tinem cont de nevoile si preferintele clientilor nostri, astfel incat punem la dispozitie pachete adaptate conforme cu solicitarile tale. Raportul calitate-pret se dovedeste foarte avantajos la noi, astfel incat sa fii multumit pe deplin pentru alegerea facuta. Iti recomandam sa apelezi cu incredere si la serviciul nostru de consultanta deoarece echipa de la Casa Funerara Luca te asteapta cu sfaturi si solutii potrivite pentru tine, la orice ora din zi sau din noapte.

Servicii complete de incinerare

Punem la dispozitia clientilor nostri servicii de incinerare la crematoriu in Bucuresti, dar si pachete complete de care poti beneficia. De asemenea, pe parcursul desfasurarii intregului proces, trupul decedatului va fi tratat cu respect si in conformitate cu standardele de igiena si siguranta. In acest sens, dispunem de doua tipuri de pachete pentru incinerare, cel complet si cel spital. In cazul optarii pentru un pachet complet, vom restitui familiei suma de 1250 lei din ajutorul de inmormantare si punem la dispozitie servicii de constatarea decesului, preluarea decedatului de la domiciliu, camera de imbalsamare, pastrare la frigider, manipulare, cosmetizare, dar si obtinerea actelor necesare si programarea incinerarii. Vei beneficia si de serviciul de transport funerar, consultanta pentru intocmirea dosarului in vederea obtinerii ajutorului de inmormantare si nu numai. In cazul pachetului de tip spital, vom restitui suma de 2063 lei din ajutorul de inmormantare si asiguram toate serviciile necesare incinerarii.

Profesionalism si seriozitate

Echipa de la Casa Funerara Luca este implicata in totalitate, profesionala si orientata catre solutii potrivite fiecarui client in parte. Te poti baza pe specialistii nostri atunci cand te afli intr-o situatie dificila si poti avea incredere ca ai facut cea mai inspirata alegere atunci cand ai apelat la noi. De asemenea, detinem o experienta vasta in domeniu, astfel ca iti garantam cele mai inalte standarde de calitate pentru serviciile pe care le oferim. Nu ezita si apeleaza cu incredere la profesionistii nostri.

Ajutor pentru tine

Totodata, oferim clientilor nostri consultanta gratuita, astfel incat sa poti alege un pachet funerar potrivit si sa poti beneficia de recomandari utile. De asemenea, tinem sa precizam faptul ca gama noastra de servicii acopera toate nevoile care pot interveni in cazul organizarii unei ceremonii de inmormantare, de la sprijin in vederea intocmirii documentatiei, pana la serviciile complete de cosmetizare, imbalsamare, asigurarea transportului, manipularea decedatului sau oferirea unor pachete, sicrie, aranjamente florale. La noi vei regasi tot ceea ce ai nevoie.