Poti arde pana la 800 de calorii pe ora pe o bicicleta eliptica!

Poti arde pana la 800 de calorii pe ora pe o bicicleta eliptica!

Daca iti place sa faci sport si sa te mentii sanatos, inseamna ca ori adopti obiceiul de a merge la sala, ori faci miscare in aer liber. Daca reusesti sa le imbini pe amandoua, faci o alegere deosebit de inspirata.

Nu toata lumea are un metabolism foarte bun, de aceea unii pot lua in greutate foarte usor si au nevoie de un aparat eficient pentru a slabi rapid. In acest context, intervine bicicleta eliptica care are un rol extrem de important. Cu ajutorul acestui aparat fitness de pe Sport-Mag.ro, poti face diverse tipuri de antrenamente, care te ajuta sa ajungi in scurt timp la forma fizica dorita. Poti scapa repede de kilogramele in plus si iti vei tonifia foarte bine musculatura, daca o utilizezi in mod periodic.

De ce este important sa folosesti bicicleta eliptica?

In primul rand, acest aparat ajuta la arderea unui numar mare de calorii. Studiile arata ca cei care au o greutate mai mare au capacitatea de a arde mai multe calorii decat cei care au o greutate decenta, in conditiile in care fac acelasi antrenament, in aceeasi perioada de timp.

bicicleta eliptica

Este important sa faci exercitii cardio eficiente si sa vezi rezulatele imediat, pentru ca acest lucru te ambitioneaza sa lucrezi in mod consecvent. In acest fel, poti scapa de colaceii inestetici din jurul abdomenului si poti mari intensitatea exercitiilor, in functie de vointa.

Este dovedit faptul ca folosind bicicleta eliptica poti slabi rapid. Facand un efort intens, vei atinge maximul in ceea ce priveste posibilitatea de ardere a caloriilor. Un ritm cardiac marit faciliteaza pierderea in greutate. Daca iti mentii ritmul in intervalul optim, atunci vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate in urma exercitiilor cardio. Este recomandat sa incepi cu un antrenament de intensitate scazuta, apoi sa mentii pentru cateva minute nivelul de intensitate medie si apoi un minut la nivel maxim. Aceste oscilari te ajuta sa slabesti rapid, pentru ca este vorba despre un plan de antrenament extrem de eficient.

Poti sa faci exercitii cardio chiar si la tine acasa

Cumpara-ti o bicicleta eliptica de la Sport-Mag si beneficiaza de cel mai bun raport calitate-pret. Implica-te activ in ceea ce faci si mentine ritmul. Poti face un antrenament complet, care iti pune in miscare tot corpul.

Pentru a eficientiza exercitiile, este indicat sa tragi si sa impingi manerele, pastrandu-ti o pozitie dreapta si abdomenul incordat. Doar in acest fel, muschii bratelor vor lucra cum trebuie. Daca vrei sa pui mai mult in miscare musculatura picioarelor si pe cea a corpului, atunci nu este nevoie sa folosesti manerele.

Poti face exercitii foarte variate cu bicicleta eliptica. Pentru inceput, obisnuieste-ti corpul cu efortul si repeta acelasi antrenament pentru o anumita perioada, pentru a te bucura din plin de beneficii. In mod treptat, schimba ritmul pana ajungi sa faci exercitii la intensitate maxima.

Este foarte important sa schimbi in mod periodic exercitiile, alternandu-le, astfel incat sa te adaptezi la noi eforturi intr-o perioada de cateva saptamani. Acceseaza site-ul Sport-Mag.ro, profita de oferta online si cumpara modelul cel mai potrivit pentru tine.