Prelungeste durata de viata a iPhone-ului tau cu bateriile OEM de la Prestige GSM

Prelungeste durata de viata a iPhone-ului tau cu bateriile OEM de la Prestige GSM

La fel ca orice alt dispozitiv, dupa o utilizare constanta si indelungata, bateria telefonului tau incepe sa se degradeze. Acest lucru se va reflecta intr-o perioada mult mai scurta intre ciclurile de incarcare, fapt care va interfera cu posibilitatea de a-ti folosi iPhone-ul la capacitate maxima, fara sa fii intrerupt. Astfel, pentru a evita aceste situatii neplacute, cel mai recomandat este ca, odata ce observi primele semne de uzura, sa optezi pentru inlocuirea sa. Apeleaza la Prestige GSM si poti achizitiona si monta bateria de iPhone OEM in cel mai scurt timp.

Ce este o baterie OEM?

Acest model reprezinta un tip de acumulator intern compatibil exclusiv cu dispozitivele iPhone. Functioneaza pe acelasi sistem ca majoritatea tuturor variantelor existente pe piata, diferenta majora constand in capacitatea asigurata. Aceasta este stabilita in functie de modelul telefonului.

Cand trebuie ea inlocuita?

Orice baterie trebuie schimbata imediat ce observi un disconfort major in utilizare. In momentul in care nu reusesti sa te mai bucuri de performanta telefonului pe parcursul zilei din cauza ca trebuie incarcat in mod repetat, este clar ca exista o problema. In plus, telefoanele Apple se bucura de o functie de monitorizare a sanatatii bateriei. Odata ce nivelul scade sub 70% fata de momentul fabricarii, este nevoie de o schimbare.

Cumpara de la Prestige si te bucuri si de manopera

Prestige este unul dintre cele mai renumite service-uri GSM din capitala si nu numai. Acest lucru se datoreaza in principal profesionalismului de care au dat dovada in relatia cu fiecare client in parte, dar si preturilor foarte avantajoase pe care le-au setat atat pentru serviciile prestate, cat si pentru produsele oferite.

Asadar, cand vine vorba de schimbarea bateriilor OEM pentru iPhone, procesul vizeaza doua etape: achizitie si montare. La Prestige te bucuri de ambele incluse in acelasi pret si acelasi loc, in asa fel incat sa nu mai pierzi timp intre diverse sedii sau cu comenzi online pentru piesele necesare.

Cum sa protejezi bateria de degradare?

Cel mai important aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa te bucuri cat mai mult de o baterie sanatoasa pentru telefonul tau este modalitatea de incarcare. Asigura-te ca folosesti accesoriile originale ale telefonului si conecteaza-le la o sursa de energie electrica compatibila cu acestea. Mai apoi ai grija sa nu folosesti telefonul in timpul incarcarii. Acesta este cel mai nociv obicei. Pe linie descendenta il urmeaza deconectarea si conectarea repetata inainte ca ciclul de incarcare sa fie finalizat. La fel si daunator este sa nu il deconectezi odata ce este incarcat complet, deoarece in acest mod bateria este suprasolicitata.

Tine cont de aceste reguli simple si noua ta baterie va ramane intacta pentru foarte mult timp.