Profită la maximum de spațiul tău exterior cu un sistem inchidere balcon cu sticla securizata sau inchidere terasa cu geamuri glisante!

Profită la maximum de spațiul tău exterior cu un sistem inchidere balcon cu sticla securizata sau inchidere terasa cu geamuri glisante!

Balconul este o zonă importantă într-un apartament sau o casă, întrucât îi ofera proprietarului o vedere de ansamblu a împrejurimilor și conectează spatiul interior al casei cu cel exterior. Este adesea o zonă preferată pentru petrecerea timpului liber, însă anotimpul rece poate fi un adevărat impediment în obținerea unui refugiu bine-meritat în aer liber.

Închiderea balconului cu geamuri glisante printr-un sistem inchidere balcon ar putea reprezenta o modalitate ideală de a face din balconul casei sau apartamentului tau locul excelent de a petrece timp de calitate cu prietenii și familia. Poți transforma cu usurinta balconul într-un spațiu interior, în timp ce rămâne, bineînțeles, conexiunea ta cu exteriorul.

Rămâi în continuare alături de noi și vei descoperi tot ce trebuie să știi despre sistemele glisante pentru  amenajarea exterioară a locuinței tale. Împreună cu specialiștii Tende.ro, te ajutăm să faci cea mai inspirată alegere pentru casa ta!

Terasa sau balconul – închise sau deschise? Poți avea ambele variante printr-o simplă amenajare

Spațiile exterioare pot fi un element atractiv și de dorit atunci când ești în căutarea unei locuințe. Indiferent că este vorba despre o casă sau un apartament, ca proprietar îți vei dori să ai un mic loc doar al tau in care să simți că te poți relaxa în aer liber.

Cu toate aceste, pe cât de dorite sunt balcoanele și terasele, factorii externi perturbatori precum păsările, insectele, polenul, resturile suflate de vânt și vremea neplăcută pot limita utilizarea unor balcoane sau terase.

Prin adăugarea sistemului de inchidere balcon pentru apartamente, ești liber să te bucuri de frumusețea împrejurimilor și de aerul liber fără toate bătăile de cap. O structură de inchideri balcon îți poate transforma apartamentul sau casa într-un loc și mai atractiv decât până acum.

De ce să optezi pentru inchiderea balconului cu geamuri glisante și ferestre din sticla?

Dacă te gândești la pret, stai fără griji! Oferta Tende.ro vine în întâmpinarea nevoilor tale cu variante diferențiatoare de pret, astfel că nu trebuie să investești atât de mulți lei (precum consideri) cât să te bucuri de inchideri balcoane cu termopan și geamuri glisante.

Sistemele de geamuri glisante din sticla pentru inchideri balcoane reprezintă alegerea ideală pentru o protectie sporită a unui spatiu deschis. Aceste sisteme te vor ajuta sa te bucurati pe deplin de acel spatiu alocat balconului, fie el balcon standard (adică drept), ori o construcție atipică.

Avantajele sistemului din sticla cu ferestre glisante pentru terasa ta

Printre avantajele unui sistem glisant de ferestre din sticla pentru terasa ta, se numără protecția oferită de această inchidere impotriva condițiilor meteo și a intemperiilor. Un alt aspect pozitiv legat de sistemul inchis pentru balcon cu geamuri glisante este acela că îți ofera un sentiment de siguranță, atât pentru tine ca adult, cât și pentru cei mici sau pentru animalele de companie.

Cel mai bun lucru despre inchiderea unor terase cu geamuri glisante din sticlă este că nu trebuie să îți faci griji că ramele voluminoase împiedică vederea de pe terasă. Aceste sisteme încorporează o suprafață continuă și aproape imperceptibilă din sticlă laminată sau călită, fără rame verticale.

De asemenea, prin intermediul acestor sisteme poți închide și deschide panourile pentru terase în siguranță. În plus carcasa din sticlă a acestor sisteme îți oferă certitudinea că te poți bucura de exteriorul locuinței chiar și atunci când plouă sau ninge. Doar închizi sistemele glisante de geamuri și ferestre atunci când este o furtună și le deschizi, iar când ploaia se oprește pentru putea aerisi spatiul.

Sistem rezistent de inchidere-deschidere pentru balcon si terasa

Sistemele de inchideri balcon ofera profile si carcase rezistente, cât și susținere robustă care pe lângă izolare oferă o barieră de protecție ce poate preveni temeri obișnuite, precum prăbușirea sau exploziile. În plus, mulțumită acestui sistem care utilizeaza solutii anti-vant sau impotriva fluctuațiilor de temperatură iarna și sistem de pliere din aluminiu, astfel de amenajari interioare pentru exteriorul casei ajută la creșterea intimității în interiorul locuinței tale.

Spatiu util cu geamuri glisante într-un sistem din aluminiu la preturi accesibile

În teorie, un balcon este un loc minunat de relaxare. Cu mai mult confort și mai puține griji, balcoanele devin mai funcționale și mai atrăgătoare atunci când sunt utilizate la capacitate maximă. Nu ți s-a întâmplat să vrei să depozitezi diferite obiecte și bunuri pe balcon? Nu este întâmplător să îți dorești ca zona ta exterioară de relaxare să fie totodată și locul în care depozitezi anumite bunuri.

Totuși, fără un sistem de inchideri balcon cu sticla și ferestre securizate, obiectele tale ar putea suferi, întrucât fără sistemul de acoperire, lucrurile tale sunt direct afectate de arșița soarelui, suflul vântului și în calea ploii. Protejând spațiul de vremea mai rea, buna depozitare de pe balcon poate continua să existe în afara locuinței tale, mărind spațiul locuibil din locuința ta.

Inchiderea balconului cu geamuri glisante și termopan adaugă plus valoare locuinței tale

Spatiul tău de pe balcon poate fi foarte usor revitalizat prin intermediul unei construcții inchise cu geamuri glisante și ferestre cu termopan. Niște geamuri și ferestre vor schimba radical felul in care arata terasa ta, iar sistemul inchis cu geamuri glisante îți va permite să reduci costurile de întreținere și facturile utilităților.

Aceste sisteme de inchidere balcon pot fi personalizate și proiectate în așa manieră încât să se potriviească cu stilul arhitectural existent. Așa că nu trebuie să îți faci griji că niște geamuri glisante pentru terase ar putea afecta aspectul locuinței sau apartamentului tău. Privește-le ca pe o modalitate accesibilă ca pret pentru închiderea unor terase și balcoane în scopul îmbunătățirii proprietății tale.

Alege oferta Tende.ro pentru sistemul de glisare si izolare al balconului tau!

Daca ai nevoie de sistemele de inchidere balcon rezistente și usor de manipulat și întreținut pentru casa ta, intră chiar acum în contact cu echipa de specialiști Tende.ro! Pentru orice soluție de inchidere  și deschidere cu geamuri glisante din sticla pentru balcon și terasa, Tende.ro oferă o garanție de 5 ani!

Sistemele inovative din sticla de calitate superioara vin în intampinarea nevoilor tale la un pret accesibil cu soluții fiabile din punct de vedere tehnic. Iar dacă îți dorești un plus de utilitate și confort pentru locuința ta, acum este momentul poți discuta telefonic cu reprezentanții Tende pentru a obține mai multe informatii despre ce oferă sistemul de inchidere a balcoanelor și pentru terase în plus față de un serviciu similar cu alte materiale.

 

Redactare si optimizare SEO articol – AdSem.ro