Replici dupa cele mai cunoscute opere de arta

Replici dupa cele mai cunoscute opere de arta

Pentru infrumusetarea casei dumneavoastre aveti nevoie de obiecte de mobilier .. frumos.

Pentru infrumusetarea casei dumneavoastre aveti nevoie de obiecte de mobilier .. frumos. In functie de stilul dorit puteti opta pentru un mobilier in stilul clasic, vintage, industrial. Pentru un aspect frumos si un design rafinat cautati obiecte de decor cu un impact major. Este vorba de opere de arta. Cine nu isi doreste ca in locuinta proprie sau la locul de munca sa aiba un tablou, o opera de arta pictata de un faimos pictor? Cati dintre noi nu ne dorim sa le oferim prietenilor nostri sau familiei o amintire de nepretuit? Un tablou de Theodor Palady, Stefan Luchian sau Nicolae Tonita.

Operele de arta nu se demodeaza niciodata si se regasesc in familiile culte, cu educatie, si care cunosc atat frumosul cat si valoarea lui. Tablourile sunt completarea perfecta pentru casa dumneavoastra. Sunt obiectele decorative care va inspira, care va trimit inapoi in timp sau pur si simplu va umplu sufletul de frumos.

Calitatea tablourilor de la Concept22 sunt o opera de arta in sine. Sunt reproduceri Giclée de inalta rezolutie, imprimate pe panza sau hartie fine art Hahnemühle, ulterior este tratata cu lac de protectie UV Desi sunt copii dupa picturile celebre, dupa operele de arta, sunt facute astfel incat sa aiba o durabilitate mare, rezistand cel putin 70 de ani. Iar procedura de achizitie este una legala, cu certificare. Nici un detaliu nu este omis cand vine vorba de Concept22, de la operele de arta pe care le prezinta si pana la mesele de dining sau fotoliile deosebite. Toate sunt lucrate manual, suntunice si de o calitate de neegalat.

Tablourile in general sunt facute pentru a infrumuseta spatiul in care sunt asezate. Chiar daca nu achizitionam originalul, replica este facuta special pentru a ne oferi opera de arta, in casa noastra. Sa avem nepretuitul model in incaperile din casa noastra.

Daca doriti sa faceti unei persoane dragi un tablou renumit dar nu este disponibil, sau daca vreti sa achizitionati pentru dumneavoastra in biroul casei un tablou de Theodor Pallady, spre exemplu clasica opera “Natura statica cu flori rosii”. Categoria de tablouri la Concept22 va ajuta in achizitia oricarei opere de neuitat si insemnata.

Una dintre cele mai cunoscute opere de arta – “Carul cu boi” de Nicolae Grigorescu, face parte dintr-o tema de peste 300 de reprezentari sub diferite forme. Autorul, inca din anul 1980, stabilit la Campina, s-a dedicat stilului rustic. Formand cele mai minunate opere de arta, acesta avea ca subiect principal tarancute, care cu boi dar si peisagistica regasita in subiectul rustic. Unul dintre cei mai apreciati pictori de la noi si unul dintre cele mai cautate tablouri fiind chiar Carul cu boi.

 

Asadar, pentru a va achizitiona tablouri care nu se demodeaza niciodata si care ramane vesnic in familie, Concept22 va ajuta folosind tehnologii moderne sa obtineti oricand. Printr-o simpla comanda va puteti bucura de cele mai cautate opere de arta din domeniu picturii.