Specificatiile modelului XC40 hybrid de la Volvo

Specificatiile modelului XC40 hybrid de la Volvo

Volvo XC40 Hybrid este un model care combina eleganta, performanta si tehnologia intr-un SUV compact de lux. Conceput pentru a oferi o experienta de conducere sustenabila fara a face compromisuri in ceea ce priveste puterea si confortul, XC40 Hybrid se evidentiaza prin specificatiile sale tehnice si dotarile premium. Sa exploram in detaliu specificatiile acestui model remarcabil.

Design exterior si dimensiuni

Volvo XC40 Hybrid se remarca prin designul sau modern si elegant, cu linii curate si o estetica robusta. Grila frontala impunatoare, farurile LED distincte si proportiile compacte contribuie la aspectul sau dinamic si sofisticat. Modelul are o lungime de aproximativ 4,42 metri, o latime de 1,86 metri si o inaltime de 1,65 metri, oferind un echilibru perfect intre spatiul interior generos si manevrabilitatea in oras. Poti vedea aici cat costa modelul XC40 hybrid de la Volvo.

Motorizare si performanta

– Sistem hibrid plug-in: Volvo XC40 Hybrid utilizeaza un sistem de propulsie hibrid plug-in, care combina un motor pe benzina de 1.5 litri, trei cilindri, cu un motor electric puternic. Puterea totala combinata ajunge la 262 cai putere, oferind o acceleratie rapida si o performanta dinamica.

– Autonomie electrica: Bateria litiu-ion de 10,7 kWh permite o autonomie electrica de pana la 45 de kilometri (WLTP), ideala pentru deplasarile zilnice in oras, reducand emisiile si consumul de combustibil.

– Eficienta: Consumul combinat de combustibil este redus datorita tehnologiei hibride, iar emisiile de CO2 sunt semnificativ mai mici comparativ cu modelele traditionale cu motoare pe combustie interna. Poti achizitiona masina de la Volvo Romania.

Interior si confort

Interiorul modelului XC40 Hybrid este conceput pentru a oferi un confort suprem, utilizand materiale de inalta calitate, cum ar fi pielea fina si insertiile din aluminiu. Layout-ul ergonomic si spatios asigura un mediu confortabil pentru toti pasagerii.

Modelul este echipat cu sistemul de infotainment Sensus, care include un ecran tactil de 9 inci, navigatie avansata, compatibilitate Apple CarPlay si Android Auto, si conectivitate Bluetooth.

XC40 Hybrid ofera un portbagaj spatios cu o capacitate de 460 litri, care poate fi extinsa prin rabatarea scaunelor din spate, oferind flexibilitate si spatiu suficient pentru bagaje si echipamente.

Tehnologie si siguranta

Volvo este renumit pentru angajamentul sau fata de siguranta, iar XC40 Hybrid nu face exceptie. Modelul este echipat cu o gama larga de sisteme de siguranta active si pasive, inclusiv City Safety (sistem de evitare a coliziunilor), Lane Keeping Aid (asistenta la pastrarea benzii de rulare), si sistemul de monitorizare a unghiului mort (BLIS). Pilot Assist, un sistem de conducere semi-autonoma, ajuta la mentinerea distantei fata de vehiculul din fata si la pastrarea benzii de rulare, oferind un plus de confort si siguranta in timpul deplasarilor pe autostrada.

XC40 Hybrid dispune de multiple porturi USB, hotspot Wi-Fi integrat si posibilitatea de a efectua actualizari over-the-air (OTA) pentru a mentine software-ul vehiculului mereu actualizat.

Performante dinamice si confort de rulare

XC40 Hybrid este echipat cu o suspensie bine calibrata, care ofera un echilibru optim intre confortul la rulare si manevrabilitatea precisa. Suspensia independenta pe toate rotile asigura o experienta de conducere lina si stabila. Modelul ofera diverse moduri de conducere, cum ar fi Pure (pentru condus electric), Hybrid (pentru eficienta maxima) si Power (pentru performante sporite), adaptand comportamentul vehiculului la preferintele si conditiile de drum.

Sustenabilitate si eficienta

Tehnologia hibrid plug-in contribuie la reducerea emisiilor de CO2 si la economisirea combustibilului, evidentiind angajamentul Volvo fata de sustenabilitate si protectia mediului. Volvo utilizeaza materiale reciclate si sustenabile in constructia vehiculelor sale, subliniind angajamentul marcii pentru un viitor mai verde si mai responsabil.

Volvo XC40 Hybrid combina eficienta tehnologiei hibride plug-in cu luxul si siguranta caracteristica marcii suedeze. Cu un design modern, performante dinamice si dotari de ultima generatie, acest model este alegerea ideala pentru cei care doresc sa imbine sustenabilitatea cu confortul si rafinamentul unui SUV premium. XC40 Hybrid nu doar ca ofera o experienta de conducere excelenta, dar contribuie si la un viitor mai verde si mai sustenabil.