Un model dintr-un studio de videochat destainuie secretul succesului

Un model dintr-un studio de videochat destainuie secretul succesului

Apartamente luxoase, masini de ultima generatie si haine de firma: trei lucruri pe care modelele de videochat le pot obtine usor. Bineinteles, pe langa toate acestea, se aduna si calatoriile in tari exotice, vizitele la saloane scumpe de infrumusetare, mesele luate numai la restaurante celebre si nu numai.

Cine nu si-ar dori o viata ca aceasta? Insa, tot ce se spune este si adevarat? Cand totul pare desprins din filme, oare poate fi si real? Din fericire, avem raspunsul de la un model dintr-un studio videochat extrem de cunoscut, mai exact www.studio20.ro.

Alina, spune-ne cate ceva despre alegerea ta de a deveni model!
„Eu nu am stat nicio secunda pe ganduri. Nu aveam probleme cu banii, dar ma simteam oarecum constransa. Trebuia sa fiu mereu atenta sa nu-mi risipesc banii. Dar sunt femeie, imi doresc si eu anumite lucruri.

Practic, in fiecare luna, venitul meu se ducea pe facturi, mancare si haine. Am realizat ca in ritmul acela nu as fi reusit niciodata sa strang bani, pentru a-mi cumpara propriul apartament. Apoi am realizat ca pot deveni model intr-un studio de videochat si iata-ma aici.”

Crezi ca a fost cea mai buna decizie pentru tine?
„Nici nu incape urma de indoiala! Sunt din ce in ce mai mandra de ce am reusit sa realizez pana acum. Inca putin si ajung sa-mi cumpar si apartamentul mult visat. Daca nu as fi o iubitoare atat de mare de shopping, as fi putut sa strang mai repede banii de care am nevoie.

Insa nu imi pare rau ca mi-am cumparat tot ce mi-am dorit. Acum, am garderoba la care visam inca din copilarie. O sa incerc sa ma potolesc putin cu cheltuielile, dar nu promit nimic.”

Este adevarat ca un studio de videochat iti poate indeplini orice vis?
„Nu studioul iti indeplineste visurile. Tu insati reusesti sa faci asta. Un studio de videochat este cel care te sustine si care iti ofera cele mai bune conditii in care sa-ti desfasori activitatea. Mai departe, tine doar de tine cat de mult esti dispusa sa muncesti.

Eu am evoluat foarte mult de la inceput si pana acum. Nu m-am asteptat niciodata sa primesc ceva de-a gata si am procedat corect. M-am ambitionat mereu sa devin mai buna ca model si am ajuns foarte bine.

Cum te vezi in viitor?
„Depinde daca discutam despre viitorul apropiat sau cel indepartat. In viitorul apropiat vreau sa-mi cumpar apartamentul, cum am mai zis. Inca sunt tanara, nu ma gandesc la o familie de acum, probabil mai tarziu.

Momentan mi-as mai dori sa calatoresc mai mult. Am mai reusit sa vizitez pana acum cateva tari din Europa, dar nu asa cum as fi vrut eu. Vreau sa-mi rezerv camere doar la hoteluri scumpe, sa fac cumparaturi in tari straine, sa mananc la restaurante cu bucatari celebri. Ar fi minunat!”

La final, ce sfat le-ai da viitoarelor modele?
„Sincer, nu m-am considerat niciodata un model demn de urmat. Dar un sfat simplu ar fi sa-si urmeze inima. Daca visezi la lucruri pe care le poti obtine doar cu bani multi, atunci ia atitudine. Sigur, un studio videochat te poate ajuta sa-ti indeplinesti visurile. Insa toate deciziile si toata munca vor sta doar pe umerii tai.”