Vestiarul metalic: prea mare sa nu iti incapa lucrurile, prea mic sa pierzi ceva in el!

Vestiarul metalic: prea mare sa nu iti incapa lucrurile, prea mic sa pierzi ceva in el!

Faptul ca un vestiar metalic este folosit in sali de fitness si sport, in scoli si institute de cercetare, in fabrici si spatii comerciale reprezinta cea mai buna dovada a calitatii acestui tip de produse. Materialul este mult mai rezistent decat lemnul sau plasticul, astfel incat piesa de mobilier poate fi utilizata timp indelungat.

Un alt atu important este reprezentat de multitudinea de dimensiuni si forme disponibile. Indiferent de locul in care urmeaza sa il instalezi sau de scopul pentru care il folosesti, vei gasi cu siguranta un vestiar metalic pe www.viamond.ro care sa corespunda exact necesitatilor tale de depozitare.

vestiar metalic

Vestiar metalic cu o usa, complet asamblat

Constructie metalica solida, prevazuta cu o usa, acest model de dulap se livreaza in stare complet asamblata, deci poate fi instalat imediat ce este cumparat.

Dimensiunile si dotarile sunt ideale pentru utilizarea de catre o singura persoana. La o greutate neta de numai 18 kilograme, are urmatoarele dimensiuni: latimea de 500 de milimetri, adancimea de 300 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri.

Este dotat cu o polita in partea superioara, cu bara pentru umerase, oglinda in partea interioara a usii si un suport pentru eticheta nominala in partea exterioara a acesteia. Este vopsit prin pulverizare electrostatica si are culoarea gri deschis.

Vestiar metalic cu picioare si doua usi

Structura de rezistenta este realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate. In plus, este dotat cu balamale interne antiefractie si cu usi dublu ranforsate, prevazute cu gauri de ventilatie in partea superioara si inferioara. Pentru o rigiditate si o rezistenta sporite, pe partile laterale si pe usi exista nervuri longitudinale.

In partea superioara este prevazut cu un raft si cu bara pentru umerase. Sistemul de inchidere este dotat cu doua chei, dar la cerere sunt disponibile si alte tipuri de inchidere, precum cu maner antiefractie, cu moneda, cu cifru mecanic sau electronic.

Are greutatea de 34 de kilograme si urmatoarele dimensiuni: latimea de 700 de milimetri, adancimea de 500 de milimetri si inaltimea de 1.800 de milimetri. Fabricat in Italia, este prevazut cu picioare de 15 centimetri care permit curatarea spatiului de dedesubt si evitarea ruginii.

De culoare gri, la cerere poate fi vopsit – fie integral, fie doar usile – in urmatoarele nuante: galben, portocaliu, rosu, albastru si verde. Certificarile atesta rezistenta la lichide reci, caldura umeda si uscata, lumina, lovire sau zgariere.

Vestiar metalic Premium cu picioare si 4 usi

Produsul poate fi folosit fara probleme de mai multe persoane, datorita celor 4 usi, precum si dimensiunilor generoase. Este vorba despre o latime de 1.200 de milimetri, o adancime de 500 de milimetri si inaltimea de 1.920 de milimetri. Greutatea neta este de 50 de kilograme. Se livreaza neasamblat, dar poate fi montat usor, de catre una sau doua persoane.

Are culoarea gri deschis, obtinuta in urma unei vopsiri realizate prin pulverizare electrostatica. Realizat din tabla de otel de calitatea I, are urmatoarele certificari care ii atesta proprietatile si calitatea superioara: ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004 Environmental Management, OHSAS si 18001:2007 Health and Safety Management.

Daca alegi bine, vei avea un vestiar metalic suficient de mare pentru a depozita in el tot ceea ce doresti si suficient de mic pentru a gasi imediat obiectul cautat.