Hotel Sara’s Sons

Hotel Sara’s Sons

Situat chiar in centrul statiunii pentru tratament Baile Felix, Hotel Sara’s Sons este un loc minunat pentru o vacanta relaxanta si terapeutica in natura. Hotelul este la doar cateva minute de mers pe jos de cele mai importante atractii turistice ale zonei, ceea ce il face o alegere excelenta pentru turistii care doresc sa exploreze Baile Felix pentru a descoperi toate obiectivele turistice de aici si pentru a se incarca cu energie pozitiva in vacanta.

Camere moderne si confortabile la Hotel Sara’s Sons

Acest hotel ofera camere moderne si confortabile,  decorate intr-un stil minimalist si dotate cu facilitati moderne. Fiecare camera ofera turistilor aer conditionat, TV, baie privata, minibar si articole gratuite petnru toaleta. O parte dintre camere au si balcon privat, de unde oaspetii se pot bucura de aerul curat si de peisajele uimitoare. Natura este cea care te va impresiona aici si te va incarca cu energie pentru a putea face mai usor fata junglei urbane odata ce te intorci acasa.

Facilitati si relaxare in Hotel Sara’s Sons

Printre facilitatile oferite de Hotelul Sara’s Sons se numara o piscina in aer liber cu apa termala, o terasa cu sezlonguri, o sauna si o sala de fitness, toate fiind disponibile gratuit pentru oaspeti. De asemenea, exista si un centru spa si wellness, unde oaspetii se pot relaxa si se pot bucura de tratamente balneare si de terapii de relaxare. Specialistii care lucreaza in acest centru stiu exact cum sa foloseasca forta naturii pentru a oferi servicii de calitate, care sa iti asigure o sanatate mai buna. Serviciile sunt personalizate in functie de obiectivele fiecarui turist ajuns aici.

Hotelul Sara’s Sons are si un restaurant, care serveste preparate culinare traditionale romanesti si internationale. Meniul ofera o gama larga de preparate, inclusiv produse pentru vegetarieni si pentru perosoanele care au nevoi dietetice speciale. De asemenea, ai la dispozitie si un bar in care poti sa te relaxezi dupa plimbare, in care poti socializa si in care poti sa legi prietenii cu ceilalti vizitatori ai hotelului.

In plus, hotelul are si o gradina frumoasa, unde oaspetii se pot plimba si se pot bucura de aerul curat si de peisajele mirifice. Hotelul ofera si servicii de inchiriere de biciclete, pentru cei care doresc sa exploreze zona in mod activ.

De asemenea, tot aici poti organiza si conferinte, team building-uri sau alte astfel de evenimente corporate, fiind o zona potrivita inclusiv pentru cursuri tematice si scoli de vara. Atat adultii cat si copiii se vor simti bine in aceasta zona, iar hotelul dispune de capacitatea necesara inclusiv pentru grupurile mari care vor sa vina aici.

In concluzie, Hotelul Sara’s Sons din Baile Felix este un loc minunat pentru pentru turistii care cauta o zona cat mai relaxanta in care sa isi petreaca vacanta si in care sa se lase impresionati de locurile pitoresti din tara noastra. Cu camere confortabile, tratamente de inalta calitate si servicii premium, acest hotel reprezinta cu siguranta o solutie foarte buna pentru un concediu in inima naturii, alaturi de cei dragi.