Tipuri de deratizare

Tipuri de deratizare

Atunci cand rozatoarele isi fac cuib langa sau in cladirea in care locuiesti sau muncesti, acestea reprezinta o amenintare pentru sanatatea ta. Ce trebuie sa faci pentru a scapa de rozatoare? Ce tipuri de deratizare te vor ajuta sa scapi de acesti daunatori?

Tipuri de deratizare efectuate de Solution Atac

La Solution Atac, recomandam tratamente de deratizare periodic, pentru a preveni aparitia rozatoarelor, si la nevoie, atunci cand este observat primul soarece. Daca nu actionam in forta inca de la inceput, un singur exemplar se poate dezvolta intr-o adevarata invazie si un focar de infectie. Soarecii si sobolanii pot transmite boli mai mult sau mai putin grave, precum: hantavirus, leptospiroza, coriomeningita limfocitara, salmonella si febra muscaturii de sobolan, printre altele.

Pentru a combate rozatoarele si a preveni aparitia acestor boli, expertii de la Solution Atac vor actiona repede si eficient. In acest sens, vom presta 2 tipuri de deratizare:

  1. Deratizare profilactica – se face o data la 3 sau 6 luni de zile si are ca scop prevenirea aparitiei rozatoarelor. Periodic, se elimina toate sursele de hrana si apa, se astupa gaurile sau fisurile aparute langa sau in ziduri si se instaleaza capcane pentru prinderea eventualilor intrusi.
  2. Deratizare curativa – este realizata de catre expertii Solution Atac la nevoie. Ne chemi cand observi prima rozatoare, iar noi vom veni cu echipamentele si solutiile necesare pentru a elimina toate exemplarele din si de langa cladire.

Cand este necesara deratizarea?

Daca ai observat resturi roase, zgomote de rozatoare sau chiar fecale ale acestor daunatori, trebuie inceputa deratizarea curativa in cel mai scurt timp posibil. Expertii de la Solution Atac vor utiliza atat metode chimice cat si metode ecologice pentru a anihila populatiile de rozatoare.

Metodele chimice se refera la utilizarea unor substante raticide cu actiune de intoxicare lenta sau rapida. La Solution Atac, detinem toate aprobarile necesare efectuarii serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie si garantam eficacitatea solutiilor folosite pentru a elimina daunatorii de orice fel.

Produsele raticide folosite de echipa de profesionisti de la Solution Atac sunt din grupele Xi si Xn de toxicitate, asadar au toxicitate redusa, de aceea pot fi folosite chiar si in spitale, camine de batrani, scoli, gradinite si spatiile de birouri. Tratamentele raticide provin din tari ale Uniunii Europene si sunt avizate de catre Ministerul Sanatatii, Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Metodele ecologice folosite la Solution Atac includ instalarea unor capcane si solutii netoxice pentru a prinde si indeparta rozatoarele. Se folosesc, asadar, capcane, benzi cu lipici si aparate cu ultrasunete pentru a tine rozatoarele departe de cladirea rezidentiala/nerezidentiala.

Un aspect important care nu trebuie neglijat este montarea statiilor de intoxicare acolo unde sunt folosite substantele raticide. Produsele chimice sunt protejate de vant si ploaie, dar si de accesul neautorizat – animale de companie, copii. Ideal, se amplaseaza astfel de statii de intoxicare langa cladire si in zona de tranzit a rozatoarelor.

Nu lasa rozatoarele sa se dezvolte si sa raspandeasca boli acolo unde traiesti sau lucrezi. Cheama specialistii de la Solution Atac si vom efectua toate tipurile de deratizare necesare pentru a restabili sanatatea mediului!