Care este temperatura ideala de functionare a unui frigider de bauturi?

Care este temperatura ideala de functionare a unui frigider de bauturi?

O bautura isi dezvaluie intreaga aroma si savoare doar atunci cand este servita la temperatura ideala. Daca detineti sau administrati un bar, un restaurant, o benzinarie sau un club, cu siguranta veti dori sa le oferiti clientilor cea mai buna experienta.

In acest scop, Fresco Expert va ofera posibilitatea de a alege un frigider bauturi care sa ofere cele mai bune conditii de pastrare si sa asigure temperatura optima de servire. Iata cateva dintre cele mai interesante frigidere disponibile chiar in acest moment in oferta!

Frigider pentru bauturi cu capacitatea de 133 de litri

Acest produs al brandului Virtus Group GmbH este ideal pentru barurile si unitatile de alimentatie publica de dimensiuni mai mici, care nu au nevoie sa depoziteze cantitati uriase de bauturi. Capacitatea sa de 133 de litri face fata cu succes unui flux mediu de clienti.

Frigiderul pentru bar are temperatura de lucru cuprinsa intre 1 si 10 grade Celsius, ideala pentru pastrarea mai multor tipuri de bauturi, atat alcoolice, cat si non alcoolice.

Prezinta, de asemenea, avantajul unor dimensiuni reduse, care il fac usor de depozitat intr-un spatiu redus. Are lungimea de 600 de milimetri, latimea de 520 de milimetri si inaltimea de 900 de milimetri. Este dotat cu o usa de sticla prevazuta cu balamale.

Pretul este deosebit de atractiv. In acest moment, il puteti cumpara din magazinul online Fresco.ro pentru suma de 1 913 lei plus TVA, redusa de la un pret initial de 2 123 de lei.

Frigider pentru bauturi cu capacitatea de 320 de litri

Pentru restaurante sau baruri cu un numar mai mare de clienti si cu necesitati sporite de depozitare, este recomandat acest produs, cu o capacitate de stocare de 320 de litri. Are trei usi glisante de sticla, care asigura o buna vizibilitate asupra continutului.

Temperatura de lucru este cuprinsa intre 1 si 10 grade Celsius, fiind astfel potrivit pentru a depozita orice tip de bautura, de la apa plata sau minerala la bere, cidru sau vin.

Dimensiunile sunt urmatoarele: 1 350 de milimetri lungime, 520 de milimetri latime si 900 de milimetri inaltime. Greutatea neta este de 80 de kilograme. Costa 3 258 de lei plus TVA, redus consistent de la un pret initial de 3 615 lei.

Modul refrigerat cu capacitatea de 500 de litri

Pentru unitatile cu necesitati mari de depozitare, puteti alege un astfel de frigider pentru bauturi, cu capacitatea impresionanta de o jumatate de tona. Este vorba despre un modul de refrigerat pentru sticle, cu 6 sertare. Temperatura sa de lucru este cuprinsa intre 2 si 8 grade Celsius.

Greutatea este de 160 de kilograme si are urmatoarele dimensiuni: lungime de 1 940 de milimetri, latime de 550 de milimetri si inaltime de 950 de milimetri. Face fata cu succes unei temperaturi ambientale de pana la 43 de grade Celsius, in conditii de umiditate de pana la 65%. Prin urmare, il veti putea folosi fara probleme chiar si in zilele cele mai caniculare.

Pretul acestui produs Virtus Group GmbH este de 10 519 lei plus TVA. La fel ca in cazul tuturor celorlalte produse, garantia Base Care este inclusa in pret. In plus, sunt disponibile, contra cost, doua tipuri superioare de garantie: Performance Care si Premium Care.

O vizita in magazinul online Fresco.ro va permite sa vizualizati diferite oferte de frigider bauturi. Pentru cea mai buna alegere, puteti beneficia de consultanta specialistilor de la Fresco Expert, companie care ofera, de peste un sfert de secol, solutii eficiente pentru antreprenorii din Romania!