Cris-smile inseamna lupta eficienta cu parodontoza

Cris-smile inseamna lupta eficienta cu parodontoza

Parodontoza face ravagii peste tot in lume, iar un studiu recent a demonstrat ca 9 din 10 romani au aceasta afectiune, fie in stadiu incipient, fie in stare avansata.

Se poate afla totul despre parodontoza pe site-ul clinicii care duce o lupta eficienta pentru combaterea ei, Cris-smile.ro, locul in care oricine isi poate face o programare la un cabinet stomatologic romanesc, dar care lucreaza la standarde internationale.

Ce asteptari are un roman care isi face programarea online la unul dintre cabinetele stomatologice ale clinicii, in special la cele din sectorul 6?

  1. Mai intai este pregatit teoretic, sufleteste pentru interventie. Daca are nevoie de un detartraj, poate citi timp de 15 minute cum decurge tratamentul, ce simte in timpul lui, ce avantaje si dezavantaje are. Lipsa detartrajului este una dintre cauzele majore ale parodontozei. In cazul in care trebuie sa i se monteze un aparat dentar sau un implant, va stii totul inainte de a sta pe scaunul de la stomatolog.
  2. Personalul care ofera serviciile este excelent pregatit, dar si politicos si empatic.
  3. Interventiile nu sunt dureroase, fiindca toate cabinetele din Rahova si din Giulesti ale clinicii au substante eficiente pentru anestezie.
  4. La clinica se fac cele mai moderne si noi tratamente cu echipamente de top.
  5. Interventiile sunt prompte si salvatoare.
  6. Preturile sunt accesibile.

Referitor la parodontoza acesti specialisti de nota 10 care combat eficient aceasta afectiune grava a danturii infomeaza pacientii ca este indicat sa se prezinte la cabinet la primele sangerari ale gingiei.

Cand interventia se face la timp, sansele de vindecare sunt de 95 %.

Pacientul afla de pe site si modalitatile de tratament aplicate in faza incipienta si in faza avansata a bolii.

La Cris-smile, parodontoza se trateaza cu laser, durerea fiind astfel diminuata considerabil si sansele de reusita fiind garantate.

Laserul face minuni, fiindca datorita lui se reduc sangerarile la nivelul gingiilor, tratamentul este precis, durerile dispar, sunt evitate infectiile si se grabeste vindecarea locului respectiv.

Clinica vine si cu alte forme de tratament impotriva parodontozei, acestea fiind: interventia chirurgicala si inovativa terapie cu ozon.

Ozonoterapia presupune distrugerea virusilor si a bacteriilor in totalitatea, inlaturarea celulelor afectate si sustinerea celor sanatoase sa supravietuiasca si sa se reproduca.

Transparenta clinicii in afisarea tarifelor este de apreciat, fiindca pacientul stie de la inceput atat in ce constau tratamentele respective, cat si costul total al interventiei, in functie de gravitatea bolii.

In cazul parodontozei agravante, costurile totale ale tratamentului se pot ridica la 4000-7000 de lei, dar nimic nu este mai de pret ca sanatatea si ca o dantura perfecta fiindca nu vom purta masti la nesfarsit.

In plus, nu este indicat sa stai in fata sotiei sau a sotului fara dinti sau cu dintii innegriti de carii!

Te sfatuiesc sa faci o programare la stomatolog la cea mai mica sangerare a gingiei, ca afectiunea sa nu se agraveze, fiindca si tratamentul va fi de durata si mai greu, iar preturile mai mari.

Nu este cazul sa disperi, daca stii ca ai parodontoza, fiindca acum se rezolva elegant toate problemele de natura stomatologica! Suntem norocosii beneficiari ai tratamentelor cu laser si ai implanturilor.