Cum ALEGEM corect Anvelopele de Vară si de calitate ?

Cum ALEGEM corect Anvelopele de Vară si de calitate ?

Când vine vremea să schimbați anvelopele pentru sezonul cald, este momentul să vă adresați câteva întrebări simple. Ce fel de anvelope cumpăr? De unde le cumpăr ? de ce buget am nevoie și mai ales ce calitate trebuie să aibă acestea?

Să vedem ce trebuie să facem pentru a reuși cumpărarea de anvelope vară la cele mai bune prețuri .

Nu trebuie să fii expert ca să faci alegerea cea mai bună. Este important să știi în primul rând cum să interpretezi simbolurile de pe anvelopele mașinii tale. De exemplu, dacă înscrisurile sunt 195/65/R15 91H, asta înseamnă următoarele:

Lățimea anvelopei: 195 mm

R: radiala pentru tipul construcției

Diametrul în inch: 15

H: indicele de viteză

Raportul dintre înălțimea secțiunii transversale a anvelopei și lățimea acesteia: 65

Indicele de sarcină: 91

Ideal este să alegem anvelope la prețuri corecte dar și la calitate superioară. Nu întotdeauna prețul reflectă calitatea cauciucurilor iar alegerea acestora presupune un minim de atenție. La Vadrexim găsiți cauciucuri de vară la cele mai bune prețuri dar și de calitate superioară.

Toate informațiile sunt disponibile pe site-ul de specialitate al Vadrexim, canal de comunicare pe care îl susțin experții din domeniu de unde puteți achiziționa anvelope de vară de calitate superioară și la prețuri corecte.

Nu uitați, atunci când alegeți anvelopele de vară trebuie să țineți cont atât de legislația țării în care conduceți dar și de starea drumurilor pe care urmează să circulați și, bineînțeles, de stilul vostru de conducere. Mai multe detalii sunt disponibile prin consilierea cu experții Vadrexim.