De ce este o idee buna sa achizitionezi un dulap metalic pentru medicamente?

De ce este o idee buna sa achizitionezi un dulap metalic pentru medicamente?

Un dulap metalic pentru medicamente este o piesa de mobilier apreciata in multe cabinete medicale si alte afaceri similare. Totusi, acesta poate fi utilizat si in alte scopuri, fiind integrate de unele persoane inclusiv in propriile locuinte. Indiferent de situatie, un astfel de produs vine la pachet cu multe avantaje fata de alte modele. Iata ce trebuie sa stii!

Cum recunosti un dulap metalic pentru medicamente?

Dulapurile pentru medicamente de la Viamond.ro sunt concepute special pentru depozitarea pastilelor si a elementelor de prim ajutor. Cu toate acestea, unii oameni aleg sa adauge in interior si produse de par sau de ingrijire personala. In ambele cazuri, este necesar sa folosesti o ordine specifica si sa sortezi totul pentru a fi usor de accesat in situatiile dificile. In interior poti include bandaje, analgezice, alcool sanitar si o trusa cu alte instrumente medicale.

Partea superioara poate contine 2 usi din sticla, iar cea inferioara 2 usi metalice cu incuietoare. Acestea sunt ranforsate pe interior cu un profil unic, care asigura intarirea si robustetea. Modelele din aceeasi categorie sunt fabricate conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditate de organismele internationale. Garantia este valabila timp 2 de ani zile, fiind atasate numeroase certificari ISO. Acestea atesta rezistenta in mediile de lucru dificile si siguranta utilizatorilor.

Cat de mult spatiu este disponibil in interior?

Modelele de dulap metalic pentru medicamente pot avea dimensiunile de 760x380x1760 mm. Acest model dispune de 2 polite metalice reglabile pe inaltime in partea superioara si inca una in partea inferioara. Culoarea clasica este gri, insa poti vopsi usile sau suprafata integral intr-o alta nuanta.

Spre exemplu, modelele negre sau silver sunt ideale pentru a crea contrast cu restul incaperii. Se poate utiliza si o nuanta solida, cum ar fi rosu, verde sau albastru. Structura exterioara are grosimea de 0,7mm si este realizata din tabla de otel de prima calitate.

Tratamentul anticoroziv impiedica patrunderea bacteriilor in interior si procesul de ruginire. Un alt tratament util aplicat este cel ignifug, care protejeaza produsul de contactul direct cu focul. Picioarele de plastic reglabile pe inaltime masoara 10cm si faciliteaza protectia pentru podea.

In plus, acestea permit curatarea spatiului inferior intr-un mod mai usor. Produsul este livrat in stare complet asamblata si nu mai este nevoie sa angajezi alta persoana pentru montaj. Daca-ti doresti mai multe polite, poti atasa altele inainte de efectuarea comenzii.

Cat costa acest dulap metalic?

Pretul de achizitie pentru un model spatios este doar 2.029,99 RON cu TVA inclus, fiind aplicata o reducere de 429,84 RON. Daca nu dispui de toti banii necesari pentru comanda, poti efectua achizitia in 3 rate fara dobanda. Dupa ce introduci datele, vei fi anuntat in legatura cu eligibilitatea pentru acelasi program in cosul de cumparaturi. Sunt acceptate atat carduri de credit BRD, cat si BCR sau Alpha Bank.

Iti doresti un model de dulap metalic mai ieftin? In aceasta situatie, alege unul cu masurile de 800x400x1800 mm. Acesta este disponibil la promotie si costa doar 1.099,99 RON. Desi este livrat neasamblat, se poate monta rapid si prezinta caracteristici similare cu cele enumerate mai sus. Alege un magazin online de birotica si papetarie pentru a putea achizitiona si alte modele similare direct de la producatori!