Decoratiuni (Accesorii) suplimentare pentru miri

Decoratiuni (Accesorii) suplimentare pentru miri

Alegerea accesoriilor de nunta si a articolelor de garderoba pentru tinerii casatoriti poate fi dificila. Este foarte important sa observati o serie de detalii, astfel incat acestea sa se potriveasca perfect conceptului general de haine de nunta. Nu toate sunt obligatorii, dar fara unele, un costum sau o rochie va parea lipsita de ceva important si necesar.

Nu uitati sa vizitati magazinul de accesorii pentru mirese – puteti gasi acolo tot ce va puteti imagina. Este indicat sa mergeti acolo daca stilul si culoarea tinutei dvs. de nunta, precum si culoarea si stilul costumului mirelui sunt deja cunoscute. In acest caz, alegerea dvs. va deveni mai corecta si nu va va obliga sa schimbati un accesoriu sau altul mai tarziu pentru a obtine o mai mare conformitate.

Mireasa nu trebuie sa poarte multe bijuterii, pentru a nu arata ca un brad. Dar diadema va ajuta la crearea unui aspect festiv si va sublinia farmecul domnisoarei. Diadema poate fi purtata cu un voal, sau o puteti purta in calitate de singurul decor pe cap, alegand pentru ea o coafura frumoasa si stilata. Este important ca diadema sa nu acopere cea mai mare parte a parului – este mai bine sa alegeti o bijuterie mica decat una voluminoasa, care sa se asemene cu o coroana.

Daca nunta dvs. are loc in lunile de vara, atunci multe mirese vor avea nevoie de o umbrela de nunta. Daca planificati o plimbare lunga, vizitand un numar mare de atractii ale orasului, atunci umbrela va va proteja de bronzarea neuniforma. In cazul in care nunta dvs. cade intr-o zi innorata, practic nu veti avea nevoie de umbrela.

Daca va hotarati sa pastrati toate traditiile evenimentului si chiar ati cumparat invitatii de nunta, atunci puteti avea grija de astfel de accesorii precum o geanta de mana si chiar un evantai. Este foarte important ca acestea sa se potriveasca cu stilul general al rochiei dvs. Daca decideti sa fiti la nunta intr-un costum, atunci evantaiul poate fi deloc potrivit – acesta este cel mai potrivit pentru rochii sic cu o fusta pufoasa de crinolina.

Asigurati-va ca cumparati accesorii pentru mire. O butoniera eleganta, care se potriveste cu stilul florilor din mainile miresei, il va distinge de multimea de invitati, iar o cravata eleganta va deveni o parte integranta a costumului. O clema de cravata si butonii vor sublinia solemnitatea momentului si il vor face pe tanarul sot pur si simplu irezistibil. Proaspetii casatoriti frumosi si eleganti vor incanta atat rudele, cat si oaspetii cu aspectul lor, iar ei insisi vor fi intr-o dispozitie festiva grozava, emanand bucurie si fericire.