De ce Five este locul potrivit de unde să închiriezi o mașină?

De ce Five este locul potrivit de unde să închiriezi o mașină?

În 2010, compania noastră și-a propus să ofere cel mai larg spectru de servicii pentru  clienți, până în ziua de azi continuăm să satisfacem nevoile clienților noștri. Toate acestea se reflectă în mod clar în flexibilitatea, acuratețea și comunicarea noastră. Credem că toate problemele și solicitările dragilor noștri clienți pot fi rezolvate și o facem în fiecare zi.

Mai mult, la Five rent a car, calitatea este mult mai importantă decât cantitatea. Nu renunțăm la calitatea noastră. Deoarece clienții noștri pot prelua mașina lor de închiriat cu o liniște deplină numai dacă simt că au primit toate contribuțiile din partea noastră.

Acum că ne-am conturat filozofia companiei, haideți să intrăm în detalii. Să explicăm ce ne diferențiază de concurenții noștri și de ce ne considerăm o companie bună de închirieri auto Otopeni.

Siguranță

Pentru noi, prima prioritate este siguranța dumneavoastră personală. Constant menținem flota noastră de închiriere auto la o calitate tehnică și estetică excelentă. În acest fel, vă puteți ridica întotdeauna mașina închiriată într-o stare bine întreținută și curată.

Avem si un serviciu de asistenta 0-24, astfel incat puteti conta pe ajutor imediat in cazul unei probleme.

Flexibilitate

Nu sunteți sigur pentru cât timp doriți să închiriați o mașină? La noi, aceasta nu este o problemă, vă putem oferi o mașină de închiriat chiar și cu un timp de livrare incert. Nu reușiți să vă aduceți mașina închiriată înapoi în timpul programului de lucru?

Din fericire, vă putem accepta în afara orelor de funcționare la o oră prestabilită. Nu ați mai apelat la o firmă de închirieri auto București până acum? Doriți sfaturi cu privire la care dintre mașinile noastre de închiriat se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.? Doriți să vedeți selecția noastră live?

Nimic din toate acestea nu este o problemă pentru noi! Suntem bucuroși să oferim sfaturi, să vă arătăm flota noastră live și să ne adaptăm serviciile nevoilor dumneavoastră.

Închiriere de mașini în România

Închiriază o mașină în România cu Five! Uită de traficul din centrul capitalei, apelează la o închiriere de mașini. Avem clienți din alte orașe mari din România, pentru care  închirierea noastră de mașini este soluția perfectă.

Ești din Arad, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Brașov sau alt oraș din România și ai nevoie de servicii de închiriere mașini remarcabile? Sună-ne și noi o să îți livrăm mașina! Vom fi bucuroși să vă livrăm mașina închiriată la adresa dvs., astfel încât să puteți evita tot stresul de călătorie.

Închiriere mașină: transfer aeroport

Doriți să închiriați o mașină în limite de siguranță în timp ce vă petreceți vacanța în România? Aveți deja nevoie de o mașină de închiriat la aeroport pentru a putea ajunge cu ușurință la destinație? Dar doriți totuși să evitați prețurile mari ale închirierilor de mașini la aeroport?

În acest caz, nu puteți găsi o soluție mai bună decât Five! Puteți chiar să vă ridicați mașina de închiriat de la noi de la aeroport fără probleme. Nici nu trebuie să vă faceți griji cu privire la întârzierea avionului dumneavoastră, deoarece vom monitoriza ora de sosire a avionului dumneavoastră și vă vom livra mașina închiriată la Aeroportul din Otopeni la momentul perfect.

Închiriere auto pentru vacanțe și călătorii în România

Ați călători prin țară cu mașina? Planificați un tur al României anul acesta? Fie că este vorba de o excursie de o zi în România, de câteva zile de schi în Straja sau de o vacanță lungă la mare. Noi, vă putem oferi întotdeauna mașina de închiriat care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră!

Dacă doriți să închiriați o mașină pentru schi, o putem dota cu o cutie de acoperiș, astfel încât să puteți maximiza complet spațiul de încărcare al mașinii dvs. de închiriat. Dar același lucru este valabil și dacă vrei să aduci mai multe valize cu tine în vacanță. Aveți nevoie de un scaun de copii pentru mezinul familiei în timpul vacanței? Se rezolvă! Mergeți la o competiție cu bicicleta? Vă oferim un suport de bicicletă. Puteții selecta accesoriile necesare de pe site sau puteți să optați pentru ele printr-un apel telefonic.

Servicii suplimentare

  • Următoarele servicii suplimentare sunt disponibile la închirieri auto:
  • Serviciul de asistență 24/24
  • Recepția clienților în afara orelor de funcționare cu aranjament prealabil
  • Cutie de acoperiș, portbiciclete
  • Livrare autoturisme
  • Transfer aeroport
  • GPS
  • Scaun pentru copil