Events Garden by Nabucco contribuie la reuşita nunţii tale

Alegerea locaţiei rămâne cea mai importantă etapă din planificarea unei nunţi, asta este cert. Prin urmare, dacă vrei să te bucuri de una dintre cele mai frumoase zile din viaţa ta în mare stil şi eşti în căutarea unui salon de nuntă în Ploieşti, îţi propunem să alegi Events Garden by Nabucco, locaţia unde totul este la superlativ în vederea a ceea ce se numeşte Creating The Best Day Ever.

Locaţia la care ai visat dintotdeauna

Locaţia unei nunţi inspiră întreaga atmosferă şi poate transforma complet evenimentul în sine, asta e cert. De aceea, Events Garden by Nabucco este alegerea perfectă pentru nunta ta, respectiv pentru a sărbători cele mai frumoase şi memorabile momente. Şi unde mai pui că aceast locaţie este şi foarte accesibilă din punct de vedere al amplasării, fiind poziţionată într-un cadru natural privilegiat, la doar 10 minute de centrul oraşului Ploieşti şi la 50 de minute de Bucureşti? Cu siguranţă îţi doreşti ca toţi cei pe care i-ai invitat să poată participa la cel mai frumos eveniment din viaţa ta iar în acest sens trebuie să găseşti soluţii pe măsură.

Saloane elegante care depăşesc toate aşteptările

În plus, ce mai trebuie să ştii este faptul că Events Garden by Nabucco dispune de două saloane decorate cu stil – Harmony şi Euphoria – care surprind atât prin ambianţa vizuală, cât şi prin cea olfactivă, dar nu numai, şi care sunt gata să transforme nunta ta într-un eveniment unic, despre care îţi vei aminti cu drag mulţi ani de acum înainte. Acestea au fost create special cu gândul la siguranţa şi confortul tău şi al invitaţilor care îţi vor fi alături în cea mai importantă zi din viaţa ta, ceea ce înseamnă că acum ai de unde alege atunci când vine vorba de salon nuntă în Ploieşti, fără să faci compromisuri.

Servicii adaptate nevoilor tale

Fiecare eveniment este unic, cu toţii ştim asta. În acest sens, vestea bună este că începând de la decor şi până la catering, dar nu numai, serviciile oferite de specialiştii de la Events Garden by Nabucco sunt complet personalizate în funcţie de bugetul şi cerinţele tale, totul pentru ca nunta ta să fie aşa cum ai visat dintotdeauna. De asemenea, aici sunt disponibile şi servicii integrate la cerere, cum ar fi artişti, instalaţii de sunet, servicii laser, show de artificii, maşină de fum, mărturii, invitaţii printate, aranjamente florale şi multe altele, ceea ce înseamnă că ai la dispoziţie toate resursele pentru a-ţi transforma nunta într-un eveniment complet, organizat ca la carte, din care să nu îţi lipsească nimic.

Totodată, în ceea ce priveşte experienţa culinară, esenţială în cazul oricărui eveniment, la Events Garden by Nabucco ştii sigur că vei găsi un meniu care să se alinieze cerinţelor nunţii tale, întrucât ai mai multe opţiuni pe care le poţi lua în considerare. Astfel, acum fie poţi opta pentru una din variantele de meniu propuse de chefi iscusiţi ai acestei locaţii, fie poţi alege un meniu personalizat, la care poţi adăuga şi oferte pentru candy bar, fruit bar şi open bar. Indiferent de scenariu, îţi garantăm că atât tu, cât şi invitaţii tăi veţi avea parte de o experienţă multisenzorială unică, pe care nu o veţi uita prea curând.

Oferte de preţ personalizate, mereu avantajoase

Şi pentru că bugetul este cu siguranţă unul dintre criteriile după care te ghidezi în momentul în care trebuie să alegi o locaţie pentru nunta ta, avem o veste bună pentru tine: la Events Garden by Nabucco beneficiezi de un raport calitate-preţ avantajos, care satisface orice buget, ceea ce înseamnă că nu vei fi nevoit să faci eforturi uriaşe din punct de vedere financiar pentru a da contur unui eveniment notabil aşa cum se cuvine.

Pe scurt, din moment ce alegi Events Garden by Nabucco, ai garanţia că ,,ziua cea mare” va fi exact aşa cum ţi-ai dorit dintotdeauna, din toate punctele de vedere!